Mit szólsz a Mega-zsűri ma esti döntéséhez?
utolsóval értek egyet
Azt nem értem mit esznek a nézők és az zsűri is Attilán
igenis vendéglátós stílusban énekelt végig!!!
Pedig halálra dícsérik.
Sztem ugyanolyan minden dala
Nem drukkolok szívből egyiknek se..
De ha egyet választani kéne akkor Reni nyerjen.
Andrást régen szerettem, de már meguntam.
Én nem láttam, de sejtettem, hogy most ő következik.Attila-Melinda döntő lesz szerintem.
Off: Én Attilát naphosszat hallgatnám, nekem nagyon tetszik a hangja.
Nem értem miért András esett ki, hiszen a zsűritagok közül Mester, Eszenyi abszolut favorizálta, szerintem Presser is döntősnek tette volna, egyedül a Fridi, aki talán nem. Erre Reni marad, mert akkor éppen énekelt egy nagyot.. máskor mindig az összteljesítményt nézik, most miért nem?
Enikő meg már mikor 3an voltak akkor is úgy beszélt, mint aki tudja András megy. Lehet bunda az egész?
Melinda az a szánalmas manipulatív nőszemély pedig röhög a markában, hogy átveri az egész országot ezzel a "szerencsétlen vagyok" szöveggel. Bár teljesen mindegy ki esik ki és ki marad, senki nem ellenfél Melindának, toronymagasan nyer majd.
Friderikusz nem tudom mit védelmezi annyira azt a nőt. Remélem megveszi az unalmas lemezét 100.000 példányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!