Juj, nem volt ciki Melinda most ezzel az elnézéskérésével?
hát nem tudom...
sohasem fejlődik, mindig csak ugyanazt a magas hangot mutatja meg, megjegyzem, minden dalban elénekelve már nagyon unalmas lett.
és hát annyira nem színpadra való jelenség, hogy az valami kifejezhetetlen. miért nem megy haza, ha annyira nem akar ott lenni? amikor Cockert énekelték, egy naiv azt hihette, hogy őt erőszakkal tették a színpadra...
förtelmes. nem lehetne felülbírálni a szavazatokat?
p.s.: ugye Friderikusz, amikor azt mondta, hogy máshogy szervezné a továbbjutást, ha rajta múlana, akkor arra célzott, hogy nem a szavazók döntik el, max a végén..? legalábbis én azt szűrtem ki.
Ennek a nőnek tanítják a mártírkodást? Mert ilyen nincs a világon. Minek jelentkezett? A zsűri azóta biztos ezerszer bánja, hogy tovább juttatták, mert le lehet szűrni egy-egy szavukból, gesztusokból, hogy már rég kivágták volna onnan. Az összes zsűrítag.
Most gondoljatok bele. 12 lelkes versenyző elől vette el a lehetőséget. Ő meg csak fapofával nyugtázza, hogy továbbjutottam jó'van. Hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!