Csak engem idegesít, hogy emiatt a a hangjanincs Király L. Norbi miatt kiesik minden jó az X-faktorból?
Tegnap 14:08-cal abszolút egyetértek! :) szerintem is jópofa, de az itt nem elég. Lehet mondogatni, hogy benne van az X-faktor, de Vecában vagy Katiban meg jó hang van.
Szerintem ha Norbi nyeri meg, akkor valami nem oké ebben az országban!
:)
Nagyon jópofa, én nekem ő a második befutó. Igaz, nem az érzelmes számokban jó, neki az áll jól mikor megőrül( Lásd Cotton Eye Joe, vagy Kid Rock)
A Charlie szám durva volt, rossz. Mindenesetre engem nem idegesít.
Engem is nagyon idegesít. Tényleg jó hangulatot teremt, és jól koreografálja a dalokat, de már rég ki kellett volna esnie. Gyakran nem is énekel, csak kiabál.
Nagyon sajnálom, hogy Kati esett ki, meg voltam győződve, hogy ő nyeri a műsort. Gyönyörű hangja van és nagyon jól adott elő minden számot. Csak meg kell hallgatni egy dalt Norbitól és Katitól egymás után, és nem is kérdés, hogy ki a jobb előadó.
Szerintem pl. tegnap jól működött ez a kiesősdi (Vastag Tomi ment haza), az esett ki, aki a legkevésbé tehetséges ahhoz, hogy színpadon produkálja magát. Ez a Tomi fiú egyébként eddig is az egyik legtehetségtelenebb volt a csapatból, de bizonyára a kis pofija miatt senkinek nem jutott eszébe az ő jelenlétét nehezményezni. Nincs a sráccal semmi baj, csak már hetekkel ezelőtt haza kellett volna küldeni. Jelenleg nincs benne több. Ez a műsor rovására is ment, hiszen miatta volt pl. unalmas egy-egy szakasza a legutóbbi adásoknak.
Na most, akármilyen hangja is van Norbinak, az számít, hogy amit csinál, azt el tudja "adni". Bármeddig is jut.
Egyet mondjatok meg nekem.. Egy ilyen műsorban ahol a HANG a lényeg miért tartanak bennt egy ilyen embert? Egyéniség? ki nem szarja le. Színpadra való? szerintem rohadtúl nem, ha ordítok valami miatt nekem is hasonló a hangom, ha rángatógörcseim lennének és egér fejem lenne még akár fel és léphetnék helyette, senki nem venné észre a különbséget;d
Most őszíntén.. SHODEINDE DORKA! ,Summer Sisters, Non Stop,Szabó Mariann, Wolf Kati és Vastag Tamás hamarabb esett ki mint ez az országot lejárató kis nyomorék. Szerintetek ha külföldiek nézik a magyar x-faktort mit gondolnak? a külföldi x faktor nyertesekből VILÁGSZTÁROK lesznek, Norbiból milesz? semmi, ahogy énekel nem lehet (még magyarul se) érteni amit énekel..
arról meg ne is beszéljünk hogy norbi szétnyílt hangszállal énekel, a műsorban amiután elénekli azt az !!egy!! számot már azután rögtön bereked a hangja, ha ESETLEG koncertezne (remélemnemfog) a második szám után nem lenne semmi hangja..
őszíntén remélem hogy ma kiesik!! :)
11:33 megmondta a tutit :D
egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!