Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4! Gondolom "mindenkinek"...

VV4! Gondolom "mindenkinek" bejön a kis helyes Szandika, vagy tévedek? =D Pasik mennyire szexi? =D

Figyelt kérdés
Én őt most már kacsacsőrűnek titulálom. X'D:D
2010. dec. 2. 00:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a Regina vagy az Adri ők legalább aranyosak voltak. De ez a kis pics.....
2010. dec. 2. 13:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Ez a hü...e pics!

Szerintem meg igenis Adri volt a legaranyosabb meg a legszebb. Szerintem egy kis majomg..i ez a Szandika. Mit csinált már tegnap a bemutatkozó videójában?Hogy etesse a Sanyika mert ő álmos. pfff...

Szánalom.

2010. dec. 2. 13:49
 13/25 anonim ***** válasza:
ja és ezt a párom mondta. szóval...
2010. dec. 2. 14:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
az a szánalmas hogy ilyen műsorokat néztek, ergo van rá igény...
2010. dec. 2. 15:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberek... Ez mi? Ufó? Vagy mi? IQ szint mínuszba van...
2010. dec. 2. 16:14
 16/25 A kérdező kommentje:

Szerintem azért ez a reality show már ott megosztotta az embereket, mikor megtudták , hogy ismét lesz, illetve mikor meglátták Stohlt a képernyőn Balázs helyett. Vannak értelmesebb műsorok is, de hiába az ember nézné is a TV-t tuti, hogy minden nap "belebotlik" egy élő bejelentkezésbe, mert azt hiszi az RTL, még erre is van kereslet, nem, hogy arra, hogy főműsoridőben szórakoztassák a televízió nézőit a cirkuszi bohócok.

Ami meg a bent lévő embereket illeti, ők vállalták fel ezt az egészet, de az tuti, hogy bolondot csinálnak magukból, egy olyan lakó sincsen akire azt tudnám mondani, hogy szimpatikus.

2010. dec. 2. 17:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Szandika már bedobta a szilikont pucéran, a többi nő irtó jól szórakozott, hogy ez mennyire buta liba.
2010. dec. 2. 20:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Én egy szerény, szürke életet élő, vézna pasas vagyok, a légynek se ártok. De valahogy, ahogy megpillantottam ezt a dögöt, meg hallottam tőle pár szót (tovább nem néztem), rögtön az ugrott be, hogy keresni kéne egy jóféle korbácsot, és addig püfölni vele, amíg... (Tovább nem folytatom, mert a szabályok tiltják.)
2010. dec. 2. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a "nő" egy rakás szerencsétlenség... Mind kinézetre, mnd agyilag.
2010. dec. 2. 21:36
 20/25 A kérdező kommentje:

:D:D

úgy látom maradhat nyugodtan a kacsacsőrű emlős számomra, senkit sem bántok meg vele. :D

2010. dec. 2. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!