VV4! Gondolom "mindenkinek" bejön a kis helyes Szandika, vagy tévedek? =D Pasik mennyire szexi? =D
Ez a hü...e pics!
Szerintem meg igenis Adri volt a legaranyosabb meg a legszebb. Szerintem egy kis majomg..i ez a Szandika. Mit csinált már tegnap a bemutatkozó videójában?Hogy etesse a Sanyika mert ő álmos. pfff...
Szánalom.
Szerintem azért ez a reality show már ott megosztotta az embereket, mikor megtudták , hogy ismét lesz, illetve mikor meglátták Stohlt a képernyőn Balázs helyett. Vannak értelmesebb műsorok is, de hiába az ember nézné is a TV-t tuti, hogy minden nap "belebotlik" egy élő bejelentkezésbe, mert azt hiszi az RTL, még erre is van kereslet, nem, hogy arra, hogy főműsoridőben szórakoztassák a televízió nézőit a cirkuszi bohócok.
Ami meg a bent lévő embereket illeti, ők vállalták fel ezt az egészet, de az tuti, hogy bolondot csinálnak magukból, egy olyan lakó sincsen akire azt tudnám mondani, hogy szimpatikus.
:D:D
úgy látom maradhat nyugodtan a kacsacsőrű emlős számomra, senkit sem bántok meg vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!