Ez az "igazi" Való Világ?!
Milyen "érdekes", hogy majdnem mindenki "celeb" már:
- Alekosz: na ő róla nem tudtam meg semmit
- Évi: Bar.20 versenyző, második helyezett lett (2008)
- Olivér: Viva tv MegaWatt műsorvezető, színész
- Zsófi: ismeri és jóban van a zenekarból ismert Bársony Bálinttal és Némóval (nem érdekes??)
- Gigi: Győzike "szerelme" volt, fellépett az Erotika kiállításon is
- Béci: na ő róla nem tudtam meg semmit
- Laci: elég ismert figura szerintem :)
- Anikó: indult a Királynőben és most a Miss Hungary 2010-ben is
ez már tleg nem olyan mint a vv3 volt.
azt még tleg élveztem:D, de ez... még az elején jónak indult, de belegondolva bent vannak 14-en, abból 11 az ég világon semmit nem csinál, dögunalmasak.
arról nem is beszélve h mki mkinek a valakije:D, meg tleg ezek már iyen negyed hírességek voltak eddig is, de legtöbbjük mégis csak egy senki.
Mi z, hogy anikó nem tud leírni 2 szót magától helyesen, ráadásul ilyen alapszavakt, hogy "maradj", meg a másik idegbeteg zsuzsi, állandóan nyávogó (igazából aranyos, e k idegesítő) zsófi, többiről ne is beszéljünk, akiknek helye van bent az olivér és alekosz, esetleg éva,
Nesze neked cigó VV! Még utóbb kénytelenek lesznek beküldeni a rendőrséget, mert vér fog folyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!