Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vitakérdés: Mit gondoltok a...

Vitakérdés: Mit gondoltok a Való Világ 4-ről?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én személy szerint elég felháborítónak tartom, hogy egészen idáig csak arról szólt a bentlakók élete, hogy isznak, buliznak, folyamatosan a szexről beszélgetnek. Nagyon nehéz nekem elképzelni azt, hogy erre kíváncsi a magyar nép nagy százaléka. Valamit elképesztő az, hogy annak tudatában, hogy a mai fiatalság hogyan viselkedik, ráadásként még megszerveznek egy ilyen műsort. Persze, aki nem erre kíváncsi, az ne nézze. De lehetetlen kikerülni, hiszen a csapból is ez a szennyműsor folyik.
2010. dec. 1. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértünk!
2010. dec. 1. 10:52
 2/10 anonim válasza:
68%
Az a felháborító, hogy van olyan idióta, aki ezt nézi! Van három tévém, de még egy percet se láttam ezekből.
2010. dec. 1. 11:03
 3/10 anonim válasza:
100%
Lehetetlen kikerülni? Kötelező bekapcsolni azt a dobozt?
2010. dec. 1. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiatalok nem a tévéből tanulnak viselkedési formát, hanem az internetről.

ValóVilág pedig csak megmutatja, hogy körülbelül milyenek a mai 20-30 év közöttiek. Több szereplőben is felismertem a haveri köröm, jelenleg valóban ez megy a városokban, csak mellette dolgoznak is.

Nem látok súlyos problémát a VV-vel kapcsolatban. Maunika, Joshi műsoraihoz képest még jó is. :)

2010. dec. 1. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én gyűlölöm úgy, ahogy van az egészet! Nem vagyok kíváncsi ezeknek az embereknek a botrányos viselkedésére, semmittevésére, magamutogatására. Nem is fogom nézni, nem is nézem, de már attól is ideges leszek, ha beadnak egy reklámot a való világról. Nekem "ez" nem a való világ! Az kint van az életben, és nem egy luxuskalitkában!

Azt gyűlölöm a legjobban, hogy ezt a sz@rt főműsoridőben adják, amikor adhatnának valami jó sorozatot is, amit persze este 11-kor nyomnak le, hogy véletlenül se tudjam megnézni!

2010. dec. 1. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaz! Azt se értem, hogy gondolták, hogy még1 bőrt lelehet húzni erről a műsorról, talán az előzőek kezdetben sem voltak ennyire ordenárék, de lehet, hogy már megfakultak az emlékek.
2010. dec. 1. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondolj bele,félév alatt, mindenki alkoholistává válik,aki bent van, mert én is csak ezt láttam még, hogy pálinkáznak.
2010. dec. 1. 11:28
 8/10 anonim válasza:
Komolyan nem értelek. Tévénézés helyett miért nem olvasol? Rengeteg jó könyv van. Tévénézés helyett miért nem csajozol? Rengeteg jó csaj van. Tévénézés helyett miért nem sportolsz valamit? Tévénézés helyett miért nem tanulsz valamit? Ha nincs jobb ötleted, akkor tévénézés helyett miért nem netezel? Sok érdekes, hasznos oldal van. Ha mindenképpen valamilyen képernyőt akarsz bámulni, akkor miért nem töltesz le egy nézhető, jó filmet? Miért van az, hogy évek óta eszembe sem jutott bekapcsolni azt az agylúgozó, butító dobozt?
2010. dec. 1. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem már az egy is sokk volt,amit láttam belőle,mikor véletlenül odakapcsoltam!

Mostanra már tudatos tévénéző vagyok és messze ívben kerülöm a valóság"sokk"at,Maunika,J.Borat mű-sorait!

Ráadásul nem vagyok jobban,csak rosszabbul ,a barbárok közt!

Na neeee!Inkább nézem az Animal Planetet!Kikukkantok az ablakon!!! :D

2010. dec. 1. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
egy nagyh lyeség mindenki cigizik alkoholizál meg megya vita,én aztán nem nézem . inkább netezzél.
2011. jan. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!