Mit gondoltok a VV4ről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 22:54
11/17 anonim válasza:
először néztem, meg jókat röhögtem, de mostanában..
12/17 anonim válasza:
Emberek, ez a "valóvilág" annyira valós mint, hogy én most repülök..... Itt helyben lenyomok 500 fekvőt ha ennek nincs forgatókönyve, 2 részt láttam annyi is elég volt arra, hogy meglássam mennyire megvan játszva az egész. Az meg már más kérdés, hogy csak a nézettség miatt beraknak szexjelenetet, ami már számomra a szánalmasság legalja.... összességében ez egy elég szánalmas próbálkozás az rtl részéről.
13/17 anonim válasza:
előző vagyok... Azt kifelejtettem, hogy kíváncsi lennék arra, hogy mennyit kapnak azért, hogy a villában játszák az eszüket?
14/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármit is kapnak, hisz nézzük csak:
-szinte az egész ország ismerni fogja őket, 100% hogy jól fizető álláshoz (lol) fognak jutni, ha okosan használják ki a lehetőséget
-tulajdonképpen ingyen élhetnek fél évig (khm, már aki), annyit zabálnak, amennyit akarnak, ki van nyalva a seggük
-a főnyereményről nem is beszélve, ami nem 100%, hogy előre ki van adva mondjuk Bécinek, még ha létezik is "forgatókönyv"
17/17 A kérdező kommentje:
énse,de az ötöt se
2011. okt. 15. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!