Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet, hogy megbukik a Való...

Lehet, hogy megbukik a Való Világ 4?

Figyelt kérdés

[link]

én nagyon örülnék neki, ha megbukna, és vele együtt az RTL is, és a TV2 lenne megint a legnézettebb :P

2010. nov. 30. 17:41
1 2 3
 11/26 Mrs. Valaki ***** válasza:
34%
Az RTL sokkal jobb !nevetséges a Megasztár:D A Valóvilág sem jó, de az X faktor nagyon!
2010. dec. 1. 16:03
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Sosem néztem a vv-t, és azt hittem ezt megint imádni fogja mindenki - de mégsem. Remélem megbukik :D

Emlékszem, amikor az utolsó Big Brothert már éjfélre tették, és a kutya nem várta a ház előtt a győztest XD

DEJÓVOLT!!!!

Bárcsak most is ez lenne :(

2010. dec. 1. 20:13
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes nálunk az egész család nézi meg az iskolában is sokan nézik(középiskola)
2010. dec. 2. 17:02
 14/26 anonim ***** válasza:
23%

12-01 09:34-nek: Hát ilyen agyi szinttel amivel meg vagy "áldva" ezen nem is csodálkozom...

Remélem, hogy megbukik az RTL, ideje lenne már. Az X-Factorral is csak majmolják a Megasztárt... A sorozataik unalmasak, egyhangúak.

A TV2 változtatosabb, jók a sorozatok (föleg hétfön és szerdán), na és a vetélkedöknek is van értelme (40 milliós játszma).

2010. dec. 10. 19:50
 15/26 A kérdező kommentje:
igen, és tényleg nem győzöm mondani, hogy az RTL butítja a legjobban az embereket!
2010. dec. 10. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem meg bukjon mindkét mocskos csatorna. Bezzeg a Viasat 3 kereskedelmi mégis tudnak értékes műsorokat adni!
2010. dec. 10. 20:11
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az egész magyar tévéiparra ráférne egy jó nagy átalakítás. Megszüntetném az összes csatornát, és létrehoznék minden kategóriából 1-et 1-et, pl. legyen 1 sportcsatorna, egy szórakoztatócsatorna, egy hírcsatorna, egy közszolgálati stb. És ezeken valóban minőségi adások mehetnének, erre egy EU-s szabványt kéne bevezetni, hogy ilyen VV szintű műsorokat egyáltalán ne is szabadjon képernyőre vetni.

Tudom, hogy erre nincs lehetőség, de azért nem volna rossz. Már csak azért sincs, mert azért vannak akiknek ez a VV, Győzike, Benkő, ez a sok celeb és társai tetszenek...komolyan, sajnálom őket....

2010. dec. 10. 20:42
 18/26 anonim válasza:
89%
Az a baj, hogy feketében és fehérben gondolkodtok. Miért lenne jobb egyik kereskedelmi csatorna a másiknál? Mindkettő sugároz szemétre való műsorokat, de ugyanúgy van az RTL-en is olyan műsör, amely a TV2-ről hiányzik, mint fordítva (most hirtelen a Showderen és a Showder Clubon kívül más nem nagyon jut eszembe, de ezek pl. nekem nagy kedvenceim). Nem a csatornákat kéne beszüntetni, hanem a médiamocsok áramlását.
2010. dec. 10. 23:00
 19/26 anonim válasza:
85%
Amúgy meg nem tudom, mit akartok, egyik sem fog "megbukni"! Istenem, egyiknek nagyobb lesz a nézettsége, de az ország két vezető kereskedelmi adójáról beszélünk: nem lesz itt bukás, még egy jódarabig biztos nem, Való Világ ide vagy oda...
2010. dec. 10. 23:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Amíg van nézői ( fogyasztói ) igény olyan alpáriságra és gusztustalanságra, ami odabent folyik, addig nem fog.

Ha megfigyelted, itt már az elején van egy-két ember és jónéhány megmozdulás, amitől kinyílik a bicska az ember zsebében, sokkal bevállalósabbak mind verbálisan - mind pedig fizikailag, szex is lesz előbb-utóbb, úgyhogy megérzésem szerint leveszik főműsoridőről a kezdést és átrakják éjszakai műsorba, 18 karikásra, de minimum 16-osra.Egyébként szerencséjük van, jó csomó dolgot láthattak, tanulhattak elődeiktől, aminek a taktikázós korszakukban bízvást hasznát is veszik, főleg, ha elkezdődnek az első kiszavazások.Szeintem.

2010. dec. 11. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!