Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet, hogy megbukik a Való...

Lehet, hogy megbukik a Való Világ 4?

Figyelt kérdés

[link]

én nagyon örülnék neki, ha megbukna, és vele együtt az RTL is, és a TV2 lenne megint a legnézettebb :P

2010. nov. 30. 17:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
85%

Én is örülnék, ha átvenné a tv2 újra a vezető szerepet, mert amit az RTL csinál, az felháborító.

Győzikeshow-t, Vacsoratatát és a VV-t is újra le akarta nyomni az emberek torkán, és bezzeg semmi újjal nem tudnak előállni. Szerencsére az első kettő már megbukott, és most a VV is naggyon gyengélkedik. Pedig ha elbukják, és lassan az X-faktor is véget ér, akkor nem marad a csatornán nézhető műsor...

Örülök neki, megérdemlik! Nagyon elszálltak már maguktól... főleg a meleg Kolosi igazgatójuk.

2010. nov. 30. 17:49
 2/26 anonim ***** válasza:
74%

Jah, amúgy a 40 millás játék (ugye, a tv2 újít) is akkorát vert a VV-n tegnap, hogy csuhaj :D

[link]

2010. nov. 30. 17:50
 3/26 A kérdező kommentje:
igen, a TV2 sokkal változatosabb, és kevésbé butítja az embereket, valamint az RTL tényleg eszméletlenül el van szállva magától.
2010. nov. 30. 17:53
 4/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem fog az megbukni :D
2010. nov. 30. 17:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha 19.00-kor mindig megbukik, van egy tippem, hogy jön vissza a Széf a 40millás ellen :P
2010. nov. 30. 17:58
 6/26 anonim ***** válasza:
62%

Nem fog megbukni. Most még amíg zajlanak a beszavazások lehet, hogy kevesebben nézik, de ha beindulnak az események többen fogják. Az RTL rengeteg pénzt költött rá, szóval nem fogják hagyni, hogy megbukjon.

Másrészről meg a TV2 sem jobb semmivel. Ott is ugyanolyan szar műsorok mennek, sőt még szarabbak. Aki ezt nem veszi észre az nagyon elvakult lehet. A 40 milliós játszmát is csak azért nézték sokan, mert új és kíváncsiak voltak az emberek rá, de hosszú távon nem tudja majd ezt a nézettséget tartani.

2010. nov. 30. 18:41
 7/26 anonim ***** válasza:
39%
takarodj bulizni, meg élvezni az életet, ne a sz*rfaszú remek kereskedelmi szennyet nézzed!
2010. nov. 30. 19:12
 8/26 anonim ***** válasza:
77%

Hát én speciesl sokkal jobban utálom a TV2-t. Igaz az RTL is elég igénytelen, és unalmas műsorokat ad. De a TV2 nem képes saját műsorokat kitalálni, csak másol Hal a Tortán, Jóban Rosszban, Áll az Alku, Joshi Bharat meg az a szar sivatagos vacak is az RTL-ről lett másolva. A bajnokok ligáját siralmasan közvetitik, ilyenkor arra emlékszek vissza amikor türelmetlenül vártam kedd és szerda este, mert megy a Bajnokok Ligája a Viasaton. És szerintem a megasztár is nagyon ratyi. Nekem az X Faktor sem jön be, de a csillag születik egész jó volt. Az RTL-t sem szeretem, de a TV2-t kimondottan utálom. Szerintem a Való Világ hósszú távon szarráveri a TV2-t, mert ki a f*sz kiváncsi már egy n+1-dik nyereményjátékra. A VV pedig hosszú idő után újra visszatér.

De mindkét csatorna igénytelen és szar műsorokat ad. Nekem a Viasat a kedvencem. Ott nem a másolás megy. Ők kezték el adni a helyszinelőket, amit azóta 2 zsidó csatorna 100X leadott. 2 Pasi meg 1 Kicsi, Gordon Ramsey, Rejtélyes igazságok, ezek mind nagyszerű műsorok voltak. Most meg a TV6-on megy a WWE ami szintén jó dolog.

2010. nov. 30. 20:30
 9/26 anonim ***** válasza:
0%

remélem a tv 2 bukik szánalmasak és ti is minanyian

hajrá rtl klub

2010. dec. 1. 09:34
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Inkább az RTL bukjon, szégyen az a csatorna Benkővel, GYőzővel Mónival és a VVvel együtt.
2010. dec. 1. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!