Az X-faktorban ki a Kedvenced?
Nekem személy szerint Király L. Norbi!Nagyon nagy figura!Akkor a legjobb, amikor saját magát adja,de szerintem mindenki akkor a legjobb!
Nem tudom,hogy eddig miért nem engedték,hogy Vastag Csaba is önmaga legyen!?
21:16-os: egyetértek. Norbit én amúgy nagyon csípem, de ideje lenne mennie. Inkább ő esett volna ki, mint Tomi.
Nicolas-sal, és Vecával kapcsolatban is osztom a véleményed, annyi különbséggel, hogy szerintem nincs is jó hangja Vecának. Engem legalábbis kifejezetten irritál.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Csaba és Tomi a kedvenc!
"Nektek nem tűnik fel,hogy Norbinak semmi hangja, amikor ez egy énekverseny?!
Éshogy bár jó hangja van Nikolasnak, de mindig egysíkú az éneklése?!
Hát nekem nagyon... Veca nem szimpatikus,pedig jó hangja van. Tehát Csaba a kedvenc a kezdetektől fogva!:)"
Pontosan!
Egyértelműen Csaba.
A többieket is szeretem, Vecát nagyon sajnáltam, hihetetlenül tehetségesnek tartom. Viszont inkább ő menjen, mint Csaba. Vecának jó számokat adtak a szájába, de az igazság az, hogy amíg először ki nem állt párbajozni a Whitney Houston számmal, addig kifejezetten nem szerettem, laposnak tartottam. Nikolas fantasztikusan énekel, de valahogy mégis túl "iskolás", túl sokat hajlít, nincsen benne semmi egyedi. Norbi remek előadó, de nem énekes. Csabi is hibázik, múlt héten a Keserű méz kifejezetten hamis volt, de amikor meg összekapja magát, akkor olyat szól, mint egy atomrobbanás. (Lásd a párbajait.) Arról nem beszélve, hogy nem tehet róla, hogy hogy néz ki, mégis mindenki azért köt bele, mert jó pasi merészel lenni, és még hangja is van.
Wolf Katit is imádtam, én őt szívesebben láttam volna a döntőben, mint akár Norbit, akár Vecát, akár Nikolast...
4. válaszoló: ha szerinted a Wolf Kati mindig hamis volt akkor olyan BOT füled van hogy nem igaz.
Amúgy meg Csaba volt végig a legjobb, ez a Nikolas meg a Norbi meg végig sz@rok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!