Az X-faktorban ki a Kedvenced?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint Király L. Norbi!Nagyon nagy figura!Akkor a legjobb, amikor saját magát adja,de szerintem mindenki akkor a legjobb!
Nem tudom,hogy eddig miért nem engedték,hogy Vastag Csaba is önmaga legyen!?
2010. nov. 30. 11:33
11/26 anonim válasza:
Vastag Csaba és Tomi, illetve Norbi. Kezdettől fogva ők voltak, úgyhogy nagyon örülök, hogy még mindig bent vannak.
13/26 Mrs. Valaki válasza:
Én nekem S. Dorka volt, kiesett..:(
Aztán volt a sz. Mariann... kiesett...:(
A Non Stop, kiesett ... :(
Most a Veca és a K. L. Norbi... Még vannak... :)
15/26 anonim válasza:
CSABA és Tomi(amíg nem estt ki)
16/26 anonim válasza:
Vastag Csaba és Tomi!
És bármi történik, számomra ŐK a győztesek!
17/26 anonim válasza:
Csaba, Tomi!:) Remélem a Tomika rajongók áttérnek Csabi pártjára! Hajrá Vastag Csaba!:)
18/26 anonim válasza:
Csaba :)
Szegény hogy sajnálom. :((
19/26 anonim válasza:
Nektek nem tűnik fel,hogy Norbinak semmi hangja, amikor ez egy énekverseny?!
Éshogy bár jó hangja van Nikolasnak, de mindig egysíkú az éneklése?!
Hát nekem nagyon... Veca nem szimpatikus,pedig jó hangja van. Tehát Csaba a kedvenc a kezdetektől fogva!:)
20/26 anonim válasza:
Fura, hogy minden fórumon azt olvasom, hogy Csaba a kedvenc, akkor miért nem szavaznak rá egyesek? Szombaton párbajoznia kellett! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!