Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket is idegesít?

Titeket is idegesít?

Figyelt kérdés

Az RTL klubon állandó jelleggel 20 perces reklámok vannak.10 perc sorozat 20 perc reklám.egyre idegölőbb.

ti hogy vagytok ezzel?

2010. nov. 29. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem nézek TV-t... Igen kevés az olyan műsor az RTL-en, ami érdekel, azokat meg inkább megnézem RTLmost-on, reklámmentesen.

Mert amúgy igen, nagyon idegesítő, hogy ilyen sok reklámot vágnak be, na de hát ilyenek a kereskedelmi csatornák. Ebből dől neki a sok zsozsó.

2010. nov. 29. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan sok reklám, legalább nem több mint bármelyik más adón. Ez a 10 perc sorozat 20 perc reklám csak a barátok köztre igaz, mert ott egy rész 10 perces, viszont a reklám nem tart 20 percig, mert híreket is mondanak, és az is megdobja a szünetet. És ez már évek óta így van. De általánosságban szerintem nem így van, pl. múlt héten a Dr Csontba is csak 1 reklám volt, tudom, mert már nagyon vártam, mert wc-znem kellett. Viasaton egy ilyen sorozatba 2 reklámot simán betesznek.
2010. nov. 29. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a viasaton több a reklám, és még hosszabb is. Ezért van, hogy nézek egy filmet, aztán elkapcsolok, mert idegesítő, hogy visszatérnek a reklámból, aztán pár perc és jön a következő, ami durván hosszú is. Inkább keresek olyankor másik adót, hiába érdekelne a film.
2010. nov. 29. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

A kedvenc filmjeimet,sorozataimat felveszem(UPC tekerős,megállítós dekóderrel),ha van időm megnézem,és eltekerem a reklámot:)

Csak olyan műsorsávban sok a reklám,amit sokan néznek,este 7-től 10-ig

2010. nov. 30. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:

engem nagyon idegesít!

és a reklám mindig hangosabb, mint maga a film :S

2010. nov. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!