Szóval vannak nagyon gagyi reklámok, de vannak aranyosak, szépek is.Jo zenével, persze. Van kedvenc reklámotok? Ha igen, melyik az, melyik adón s miért a kedvenced?
Ja, az en kedvenceim az OTP bankosak a TV2-on, meg a Discovery Channel-es "Ignorance is bliss"
ez annyira jó.Imádom.Különösen a Rooney-s rész jó...XD
19/L
2010. dec. 8. 08:22
14/35 anonim válasza:
A Hörcsögös reklám a kedvencem :)
Karácsonyi része abból is..
Mikor a macska a hópelyheket szétfújja a höriknek :)
2010. dec. 8. 15:24
15/35 anonim válasza:
Nekem az tetszik magyar reklámok közül,mikor ül egy csávó a tv előtt és nézi a barátok köztöt.Aztán elnyúl egy ropiért és aztán lemarad róla,hogy hogy halt meg magdi anyus.Aztán visszatekeri és:"Hopp egy galacsin"!!!Elég nagy hülyeség,de szerintem vicces:):):):)
2010. dec. 8. 18:42
16/35 anonim válasza:
Meg mikor mondja az Emese,hogy "Metált birod????" Az is nagy!!!!Meg volt régen egy olyan,hogy:"Én vagyok a nagy,a nagyon nagy!!!"emlékszik arra valaki???
2010. dec. 8. 18:44
17/35 anonim válasza:
Nekem a megállítható tévécsatorna, amiben az a fehér kutya van. :))))
2010. dec. 9. 05:46
18/35 anonim válasza:
Na hát azok a megállítható reklámok engem idegesítenek.. semmi értelmük :D
2010. dec. 9. 12:05
19/35 anonim válasza:
Engem úgy idegesítenek az auchanos hörcsögös reklámok:S
Nekem a Balázs Jani páros-os reklámok, és a sör reklámok a kedvenceim!
2011. márc. 9. 14:47
20/35 anonim válasza:
BalázsJani sziámipár nekem nem jön be, szerintem fantáziátlan. Ha egy reklám nem vicces akkor legalább a zenéje legyen jó és fülbemászó! Akkor szeressem! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!