Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek véletlen? (x-faktor)

Szerintetek véletlen? (x-faktor)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

megéltünk már egypár x-faktor adást és azon gondolkozok állandóan, hogy véletlen az, hogy mindig két mentor versenyzője párbajozik, mért nem lehetne az, hogy a két párbajozó ugyanazon mentor versenyzője.

Szerintetek ez csak véletlen, vagy a szerkesztők valahogy megoldják, hogy ne legyen ilyen probléma?

2010. nov. 28. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez már előre le van zsírozva, mikor ki esik ki, ki jut tovább, kis párbajozik, sőt, az is, hogy ki nyer.
2010. nov. 28. 14:15
 2/10 anonim válasza:
szerintem ők azt is tudják, ki fog nyerni.:D
2010. nov. 28. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Én megértem azokat akik azt mondják h le van zsírozva... De akkor a Vastag Tomi miért van bent??? Tudtommal nincs gazdag apuci-anyuci...
2010. nov. 28. 14:39
 4/10 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme van ezeknek a műsoroknak, ha nem mi hanem a szerkesztők döntenek?
2010. nov. 28. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Az az értelme, hogy sokat kaszálnak a szavazással. A sok hülye birka csak szavaz - hiába. Már úgyis minden el van döntve. Tehát anyagi okok miatt éri meg nagyon. :)

2010. nov. 28. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Így van. Már előre meg van beszélve az egész: hogy ki veszít - és hogy ki fog nyerni. A Megasztárban is.. És minden ilyen média-fos-szenny műsorban. Nézzél inkább valami értelmesebbet ezeknél a sz@roknál.. : D

.. de ha téged ez szórakoztat...

2010. nov. 28. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy látom, elég magasra hágott már itt az aljasvilág-szindróma...
2010. nov. 28. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem véletlen, az mindenkinek megvan a maga szerepe, és a kibukási sorrend is.

Szerinted ha a 2. csillagszületik bunda volt, akkor ez nem az???

2010. nov. 28. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát e Geszti, az hót ziher, hogy tudta, hogy a Katinak mennie kell, és akarta is, csak szerette volna megőrizni a népszerűségét azzal, hogy diplomatikusnak próbál mutatkozni, és a nézőkre bízza a döntést. Addigra már a fülébe súgták, hogy a Katinak van kevesebb szavazata!

Mellesleg érdekes a felvetésed! A Keresztes Ildikónak még van esélye átélni ezt!

2010. nov. 29. 13:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszok,

néznék én értelmesebbet, de van valami ilyen a tv-ben?

2010. nov. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!