Mi van itt? : S (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
ez nem jelent semmit,Norbi is bent van..
amúgy nekem semmi bajom Vecával,csak ne mindig lassút énekeljen
Kedves 14:26-os: nekem ez a véleményem, de egy szóval sem mondtam, hogy jobban értenék a szakmához, mint a zsűri.
Csupán van fülem, amit legszívesebben mindig bedugnék, mikor Veca kerül sorra. Ügyesnek ügyes, de a magas hangjai fülsértőek. De ha neked ez tetszik, akkor örülj neki.
Nem muszáj ugyanazt szeretnünk, és mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez!
Számomra vecácska kényessége a veszélyesen fájdalmas.
Vastag tesókra mindent tudnék mondani,csak azt nem hogy helyesek.ennyi
Az első hozzászólóval egyetértek. :D
Amúgy Nikolas azért párbajozik, mert kevesen szavaznak rá, ennyi. És miért? A többség egyhangúan unalmasnak tartja. Én nekem nem szimpatikus, hangja az van, bár az előadása ritkán nyeri el a tetszésemet. Az, hogy unalmas, az végülis igaz, ettől függetlenül, még nagyon jó a hangja, csak nem tud újat mutatni. Kiforrott tehetség, és már tulajdonképp fel is fedezték, el sem hittem, hogy minek indul az X-Faktorban. Nem raktam volna be az első ötbe.
Kati az egyik legtehetségesebb, fantasztikus hanggal megáldott nő. Én nem láttam, de rettentően sajnálom, hogy kiesett, megérdemelte volna a tovább jutást. Ő sem annyira szimpatikus, bár már egészen megkedveltem, a hangja bámulatos, a produkció mindig színesebbé tették a műsort. Ő simán bekerülhetett volna mondjuk a top ötbe.
Norbi nekem a kedvencem, legalábbis a bent maradottak közül mindenképp. Én imádom nézni és hallgatni is. Mondjuk össze sem hasonlítható egy rendes énekessel. Én nem is hasonlítgatom, nekem így tetszik, ahogy van. Nagyon szimpatikus, a hangja az nem tudom, egyedinek mondanám, mindenesetre sokoldalú tehetség és egyéniség. És, ha valaki, amiatt panaszkodik, hogy itt énekest keresnek, nem egyéniséget, az nézze meg, hogy kik maradtak bent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!