Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek kiknek kellett...

Szerintetek kiknek kellett volna párbajozni a tegnapi X-faktorban?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nem igazságos,hogy a Nicolasnak és a Katinak kellett párbajozni,mikor 2 olyan versenyző is van,akik elég gyenge teljesítményt nyújtanak(Norbi,Tomi).
2010. nov. 28. 09:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Az a bajom Vecával, hogy szerintem neki egyáltalán nincs szüksége az X-Faktorra ahhoz, hogy híres legyen, csak forgatna az apjával egy klipet, aztán kész.

Na de aki a szüleivel él egy 30 négyzetméteres lakásban, az már érthető, hogy miért akar megnyerni egy ilyen versenyt.

Arról már nem is beszélve, hogy emlékezzünk csak vissza, Veca indult a Csillag Születikben 3 éve még Janicsák Veronika néven, és ott már az elején kiesett, és elvileg az X-Faktor az egy színvonalasabb műsor, mint a Csillag Születik.

2010. nov. 28. 17:17
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Pont ezt tisztelem benne, hogy nem kérte meg apukát, hogy adjon ki neki egy lemezt, pedig megtehette volna rég. Ehelyett ő azt akarja, hogy egyedül fusson be. A csillag születik óta sokat javult, ott még én sem figyeltem fel rá.
2010. nov. 28. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Norbit meg azért szóltátok le, mert hülyén néz ki.

Nos, hát nekem férfi szemmel Vecácska se egy tündér, inkább egy bálnára hasonlít.

2010. nov. 28. 17:42
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Akkor olvass vissza, mert meg se lett említve részemről Norbi kinézete. EZ nem szépségverseny! Egyszerűen nem tud énekelni! De látod hülyeséget beszélsz, mert te is jössz Veca kinézetével, hogy nem vagy elájulva tőle, ha már apukát sem lehet felhozni, akkor nézzük a kinézetét?
2010. nov. 28. 17:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt már értem, hogy esetleg Vecának jobbak az esélyei az életben a verseny nélkül is. No, de még mindig nem világos ez a futtatósdi. Ki tenné, miért és hogyan?
2010. nov. 29. 01:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem Vecát majd ha jobban énekeltek nála akkor csesztethetitek, de addig...
2010. nov. 29. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!