Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek kiknek kellett...

Szerintetek kiknek kellett volna párbajozni a tegnapi X-faktorban?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon nem igazságos,hogy a Nicolasnak és a Katinak kellett párbajozni,mikor 2 olyan versenyző is van,akik elég gyenge teljesítményt nyújtanak(Norbi,Tomi).
2010. nov. 28. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Tegnapi előadása tényleg Katinak volt a leggyengébb , ettől függetlenül nem neki kellett volna kiesnie.

Norbi is igazán hazamehetne már...Az x faktorban nem énekest keresnek?

2010. nov. 28. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
Én Norbit meg Katit párbajoztattam volna és Norbit küldtem volna haza. Igaza van az elsőnek. Énekest keresnek, Norbi meg nem az. Én Vecának és Csabának szurkolok, aztán jön Nicolas és Tomi. Norbi számomra csak egy bohóc, aki jól szórakoztatja a közönséget, de semmi énekhangja nincs. Nem is tudom sok ember mit eszik rajta, nekem semmi szimpatikus nincs benne. Ronda is, hangja is sz*r.
2010. nov. 28. 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
28%

Vecának és Tominak kellett volna párbajozni.

Előbbit utálom, apuci miatt futtatják, utóbbi pedig eleinte egész jó volt, de mintha folyton süllyedne...

2010. nov. 28. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
én tuti hogy azt a hülye paraszt nikolast kültem volna haza egy azért mert utálom 2 meg azért mert milyen dolog má az hogy az ildikónak még mindenkie megvan
2010. nov. 28. 09:33
 5/16 anonim ***** válasza:
3%
Azért van meg neki mindenki, mert az ő versenyzői a legjobbak. És nem tudom, miért kell leparasztozni Nikolast, akkor már miért nem Vecácska, apuci kedvenckéje ment haza?!
2010. nov. 28. 09:48
 6/16 anonim ***** válasza:
15%
utolsó: Pontosan azt írtad amit akartam,köszi hogy megtetted helyettem
2010. nov. 28. 11:06
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Mi a bajotok Vecával?

Fantasztikusan gyönyörű hangja van.Semmi köze nincsen a tehetségéhez az apja.

Hadjátok már békén!Ő legalább tud énekelni.

2010. nov. 28. 13:27
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

Csendben és a legnagyobb alázattal kérdem, hogy lehet valakit "futtatni" az X-Faktorban, ha a nézői szavazatok döntenek?

Ha valaki elmagyarázza nekem, hol jönnek képbe a zenemúlttal rendelkező szülők, akkor a kövektező kérdésem az volna, hogy akkor mi a helyzet Norbival és mi történhetett a Nyári lányok esetében?

Félreértés ne essék, semmi bajom Norbival, a kérdésem pusztán elméleti.

2010. nov. 28. 13:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem Norbinak és Nikolasnak kellett volna párbajoznia.

Én végig azt hittem, Kati a döntőig jut.

Kezdek aggódni Csabiért...

2010. nov. 28. 15:14
 10/16 anonim ***** válasza:

A kérdezővel értek egyet.

Aki meg állandóan azzal jön, hogy Veca az apja miatt van itt, csak azért hozza fel folyton ezt,mert mást nem tud felróni Vecának, mivel a hangja gyönyörű, szépen,tisztán énekel. Neki vagy Nikolasnak kéne nyernie, de inkább Nikolas.

2010. nov. 28. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!