Ki nyeri meg az x-faktort?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 22:14
31/32 anonim válasza:
Ja és a "benne meg van az x-faktor" okoskodásról annyit, hogy ezek a versenyzők nem mások, mint jól éneklő emberek. Ha az RTL bemagyarázta már nektek, hogy ez egy tényleges tehetségkutató, eléggé sajnállak titeket.
32/32 anonim válasza:
Korábban már írtam ehhez a témához, hogy szerintem V.Csabi fogja megnyerni az x-et. A megrendezett dolgokból következtettem. És bejött. Ez Magyarország! Semmi másról nem szólnak ezek a szavazások, mint tényleg a népbutításról, meg a naív emberek pénzének kicsalásáról... A műsor maga jó, csak ez nem tehetségkutató így. De ez már így marad abban a pár évben, amennyi ideje van még a kereskedelmi televíziózásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!