Janicsák Veca és Vastag Tamás összejöttek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 14:34
1/8 anonim válasza:
Nem kell hinni ezeknek a hülye pletykáknak, mindig kitalálnak valamit, hogy érdekesebb legyen a dolog. Kb mint az eslős gyerekek, ha egy fiú és egy lány beszélget már rögtön járnak. Ez baromság, és különben is mért kell a médiának folyton belemászni az emberek magánéletébe (?)
2/8 anonim válasza:
Janicsák mondta h nem jön be neki mert a szeme eléggé félre áll. Emiatt nem tetszik neki.
18/F
3/8 anonim válasza:
Veca meg egy dagadt disznó. :D
Amúgy nem, nem jöttek össze.
4/8 A kérdező kommentje:
"Az X-Faktor énekesnőjének nincs ideálja, a külső számára teljesen mindegy. Sokkal fontosabb, hogy leendő kedvese humoros és romantikus legyen. Vastag Tamás pont megfelelhet Veca elvárásainak, ugyanis a kisebbik Vastag fiú jóképű, romantikus és a lányok nagy kedvence. Úgy tűnik, az énekesnőnek sem közömbös a fiú közeledése. Szerdán este a szokásos X-faktoros fellépésükön a két döntős gyakran egymás mellé került, és Tomi hosszasan ölelte át Veca derekát a színpadon, a közös daluk befejezése után is. Mi ez, ha nem egy kezdődő szerelem?"-> szerintem ez még nem jelent semmit
2010. nov. 27. 17:02
6/8 anonim válasza:
Hogy jön ide Csabi félmeztelen (amúgy nagyon dögös) fényképe? :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem.:D
2010. nov. 28. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!