Szerintetek Olivér (Való Világ) tényleg kibírja a villában, h nem csalja meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 13:14
11/19 anonim válasza:
Amúgy nekem nagyon ismerős ez az Olivér, azt tudom, hogy dublőrként dolgozik, de nem tudok rájönni, hogy hol láttam őt már. (Talán már évekkel ezelőtt egy filmben?) Vagy fogalmam sincs. Tehát, ha valaki tudja, hogy hol szerepelt eddig, akkor kérem írja meg. Előre is köszönöm!
13/19 anonim válasza:
Szerintem Évával fogja megcsalni. Talán azért ellenséges vele, mert titkon szerelmes belé.
Vagy mert az egész unblock így van megírva egy forgatókönyvben. Megcsinált kamu az egész.
14/19 anonim válasza:
sztem nem csalja meg. egyik lány se az esete. olivér sok mindenen tul van, nem hiszem h meghatják az ilyen felületesebbek. zsófival külön világ, éva esélytelen, anikó dögös de nem nagy egyéniség. szandika nagy forma de nem tul vonzó:D a szexbomba nemtom hogy hivják azt se hiszem h levenné a lábáról. a házas gáréval meg kétlem h kikezd. gigivel nagy haverok, sztem ez igy is marad csak.
16/19 anonim válasza:
100 % hogy nem csalja meg... Bár engem szeretne ugy valaki mint ő a bnőjét.
17/19 KritikaMester válasza:
100% h. kibirja...attól h. hiányzik neki a szex nem fogja megcsalni a barátnőjét sőt nemrég kérte meg a kezét...meg amúgy sincs benn olyan szép csaj aki végett félre dobná...
18/19 anonim válasza:
vv oli bnője:
de mosr pultos v tanul v mindkettő??
egyik cikk pultost ír,másik tanulót
de a kettő együtt se kizárt sztem
19/19 anonim válasza:
tegnap anikóval akart aludni
ddddddddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!