X-Faktor! Szerintetek kik maradnak az utolsó 3-ban?
Norbi,Nikolas,Veca.
Kedvenc az Kati de sajnos nem lesz bent a 3ba, remélem a 4. helyet azért 'megszerzi'... De látom Tomit nem sokan írták... :D
Szerintem, és őket is szeretném:
1.Nicolas
2.Veca
3.Csaba
Norbi és Tomi lesz a következő párbajozó, ahol Norbi fog kiesni. Norbinak semmi keresnivalója ott, szerintem.
Tippem: Csaba, Norbi, Veca
Amit szeretnék: eredetileg én Csabát, Tomit és Katit láttam volna szívesen az első háromban, de mivel kiesett, így azt mondom, a Vastag tesók mellett legyen Norbi (de csak azért, mert Vecát és Nicolast nem szeretem).
Szerintem Nikolas már nem sokáig marad bent, mint ahogyan Tomi sem.. Csaba, Norbi és Veca szerepel majd a döntőben szerintem. Meglepődtem, hogy Kati kiesett, én is az első háromba tippeltem korábban..
Azt, hogy ki fogja megnyerni, nem tudom eldönteni:) És a rajongótábortól sem tudok következtetni, pontosan ugyanannyian szeretik a környezetemben mind a hármat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!