Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi értelme van a párbajozásnak...

Mi értelme van a párbajozásnak, ha nem az alapján dönt a mentor? (x faktor)

Figyelt kérdés

Miki mondta, hogy nekem az összes produkciót tekintve kell döntenem...Amikor Dorka tök hamisan énekelt, akkor benntartotta, mikor jó volt, akkor haza küldené. Érdekes.

Szerintetek lesz valaha olyan, hogy ne azért szavazzanak a nézők, mert valaki de jól néz ki, hanem a tehetség alapján rangsorolva?

2010. nov. 21. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikit én se értettem. 2 hete kiejtette a Mariannt Dorkával szemben, holott ha a párbajt nézzük Mariann se brillirozott, de a Dorka egyenesen borzalmas volt benne. De ha az összprodukciójukat vesszük alapul, tehát az addigi 4 adást, akkor is Mariann magasan verte a Dorkát, mert egész addig a Dorka egyetlen dalt sem tudott úgy elénekelni, hogy ne legyen félig hamis. Úgyhogy akárhogy is, de semmi nem támasztja alá az akkori döntését. Most viszont hogy tényleg feljött a Dorka, és tegnap valóban jobb volt a Tominál, most meg kiejtette...vagy csak Gesztire haragudott? Nem tudom, de érdekes az biztos.

Szerintem olyan sose lesz, hogy a néző ne vegye bele a szimpátiáját. Nem értem mért nem tudnak elvonatkoztatni. Most hiába szimpatikus, ha nem tud úgy szerepelni ahogy kell. Én mondjuk sose szavazok, de pl. Norbit én kiejtettem volna múlt héten annak ellenére, hogy bírom, mert van fülem, és hallom, hogy hangja az nuku. Hiába mint előadó ő a legjobb, ez ide önmagában kevés, elengedhetetlen a hang. De ez én vagyok, sokaknak ez nem számít, akkor is arra szavaznak, akiket szeretnek, hiába volt aznap gyenge.

2010. nov. 21. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden mondatoddal egyetértek.
2010. nov. 21. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább azt nehezményezem, hogy az utolsó mentor úgy szavaz, hogy már tudja mit döntöttek az előtte szavazók. Legutóbb is a Feró már tudta, hogy az ő szavazata dönt és inkább a közönségre hagyta. Írják le és olvassák fel mikor rájuk kerül a sor. Ne az alapján döntsön, hogy épp hogy áll az arány.
2010. nov. 22. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Az sem árt nagyot, ha párbajdalnak nem egy lityi-lötyi számot választ a mentór, ha közben a másiknak lehetősége van a szívét, lelkét kiénekelni.
2010. nov. 22. 00:50
 5/6 A kérdező kommentje:
ha már van párbajozás, akkor szerintem az alapján kéne dönteniük, hogy ki menjen, és nem azt mondani, hogy én az összes adás teljesítményét nézem. Max. nézze az aznap énekelt verseny dalát is. Így nincs értelme, mert mikor a mentorok megtudják, hogy ki az a kettő ember aki a végére maradt, már akkor tudják, hogy kinek a nevét fogják mondani.
2010. nov. 22. 01:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem olyan nagy baj az, hogy az összteljesítményt is beleveszik a döntésükbe. De abban egyet értek az egyik előttem szólóhoz, hogy valóban azon kellene változtatni, hogy ne tudják előre egymás szavazatát, mert ez tényleg befolyásolhatja a végső döntést. Tényleg azt kéne, hogy párbaj után felírni a kieső nevét, odaadni a műsorvezetőnek, aki felolvasná őket. Vagy valami ilyesmi. Mer tényleg, aki utálja amarad mindig úgy érzi neki kell eldönteni, és ez befolyásoló tényező lehet.
2010. nov. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!