Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fogod nézni a Való világ 4-et?

Fogod nézni a Való világ 4-et?

Figyelt kérdés

2010. nov. 21. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Hogy lehettek ilyen tanulatlanok? Az emberek lelki és szellemi fejlődéséhez pont az ilyen műsorra van szüksége. Remélem lesz hatodik széria is, hogy majd oda én is bemehessek. Mi az, hogy leszemetezitek az ilyen kultúrális műsorokat? Mit néztek mi? Jobbikos szart? Fideszes hír tv-t? Vagy m1-et? Én híradót nem is nézek mert csak felbosszant. Ja és igen én arra vagyok kiváncsi, hogy a Bélus hogyan fogja megrtépázni a saját testvérét és hogyan issza segggggrészegre magát az Olivér és mennyire vörösödik az idegtől annak a barom Alekosznak a feje amikor valaki sz@rt főz ebédre és ő a városi belével nem tudja kultúráltan visszafognia magát és legyűrnie a kaját és legalább egy műmosolyt ráeröltetnie a fejére, hogy a másik is jól érezze magát. Szóval összefoglalva innen kerülnek ki Magyarország ászai akikre tényleg szükség van a jövőbe, hogy egy szebb országot építsünk.
2010. nov. 24. 22:44
 12/18 anonim válasza:
89%

Mindenki nézi, csak mindenki titkolja!!

Ez a magyar nagy igazság!!!

2010. nov. 25. 13:39
 13/18 anonim válasza:
73%
Bleeeee! Én tényleg nem nézem! Ne húzd rám! Névtelen ez az egész oldal - ha nézném, akkor ide vajon miért ne írnám le??? Senki nem nézi, akibe szorult egy csöpp kis értelem, és ennyi.
2010. nov. 25. 14:42
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
amúgy pszichológia az egész ...szerintem érdekes...nekem bejött...
2010. nov. 25. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi az a Való Világ?
2010. dec. 18. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:
2010. dec. 18. 12:07
 17/18 anonim válasza:
Nem!Mert nem vagyok surmó.
2010. dec. 18. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:

igen,nézem..szórakoztat

szerettem 7 éve ..szeretem most is...és te???

2010. dec. 21. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!