Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fogod nézni a Való világ 4-et?

Fogod nézni a Való világ 4-et?

Figyelt kérdés

2010. nov. 21. 16:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%

Jah. úgysincs semmi más.

És mellé izgalmas is.

Az X-faktor se tart örökké.

18/F

2010. nov. 21. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem. És az a véleményem, hogy ilyen sz@r műsor régen volt az rtl klubon, mint a tegnapi vv. A "tortára" a habot Stohl tette fel, hogy megjelent. Nem kellett volna, nagyon melléfogtak a vezetők, hogy mellette döntöttek. Ha jó műsor lett volna sem nézném, mert miatta teljesen kiábrándultam a csatornából.
2010. nov. 21. 16:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
a beszavazásokat igen,aztán majd meglátom...
2010. nov. 21. 18:17
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem, és azt hiszem még a csatornát is jó messzire elkerülöm, ha a fantáziájukból csak ennyire futja.
2010. nov. 21. 20:42
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Semmiképp sem. Nem nézek ilyen marhaságokat, inkább keresek valami értelmesebbet.
2010. nov. 22. 00:30
 6/18 anonim válasza:
50%

NEEEEEEM!!! Nagyon NEEEEEEM! Soha nem is néztem, nem most fogom elkezdeni. Remélem, h megbukik a műsor és leveszik főműsoridőből!!!!!! Stohl nekem is csalódás volt, mármint, h visszavették. Én nem vagyok rá kíváncsi... Bármit megtehet marad, vagy mi??? (Ja! és szerintem Sebestyén Balázs sem jó műsorvezetője az x-faktornak - nincsenek túl értelmes mondatai, összefüggéstelen, stb. Pedig a rádióban szeretem!)

Mi a férjemmel innen nézünk addig is valamit:

vévévépontfilmekanetenpontblogspotpontcom :) Ha valaki csak azért nézné a való világot, mert nincs semmi más, ami érdekelné, akkor szerezzen be egy sztgép+tv összekötő kábelt (pár száz ft), aztán azt néz a netről nagyban, amit csak akar!!! ;)

2010. nov. 24. 13:52
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Hagyjuk már ezt a szöveget

honnan tudjátok hogy szar a műsor meg hogy a Stohl vezeti ha nem nézitek?

2010. nov. 24. 14:49
 8/18 anonim ***** válasza:
36%
igen,igen ,igen...én szeretem a showkat....télen pont jó lesz...
2010. nov. 24. 15:50
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
SOHA!!!!!!!!! Utálom az ilyen pénzéhes g*ciket hogy ilyen előre megrendezett szemetekkel próbálnak pénzt keresni.
2010. nov. 24. 16:10
 10/18 Gőte ***** válasza:
56%
Csatlakozom a többi értelmes emberhez, és mint az elmúlt 13 évben, kerülöm a műsort... Bár nem is nézek tv-t...
2010. nov. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!