Tényleg van valami Janicsák Veca és Vastag Csaba között? :O
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 13:25
11/22 anonim válasza:
Ez a média, mindenkit összehoznak mindenkivel, még akár csak amiatt is, ha kettesben beszélgetnek...
Nem kell ezekkel foglalkozni.
12/22 A kérdező kommentje:
Mennyasszonya van? :O
Te ezt honnan veszed, én azt olvastam, szingli :O
2010. nov. 27. 18:53
13/22 anonim válasza:
A második élő műsorban ott volt a barátnője/menyasszonya a nézőtéren. Ha nem lennének együtt, mit keresett volna ott, a Vastag család mellett?
14/22 anonim válasza:
A legutóbbi klubkoncerten is ott volt a csaj. A legelső képen is vele van Csaba.
15/22 anonim válasza:
az keresztes ildi de nembaj :D
16/22 anonim válasza:
Az nem Keresztes Ildi, csak hasonló karakter a csaja is. Kicsit nézd meg jobban a képet!
17/22 anonim válasza:
Láttam már a barátnőjét, és ez szerintem nem ő a képen.
18/22 anonim válasza:
A lényeg: ha van is nője, az biztos nem a Janicsák Veca. Bár ennél a Bors Katánál még ő is jobb lenne.:)
20/22 anonim válasza:
Barátságon kívül semmi nincs közöttük. Legalábbis gondolom, mivel Csaba foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!