Vastag Tamás és Takács Nikolas nem bírják egymást?
Figyelt kérdés
A tegnapi X faktorban az eredményhírdetésnél Tomi nagyon messze állt Nikolastól (Norbihoz közelebb) és ezt látta is. (ciki volt szerintem, mert nem középen állt) Aztán mikor Nikolas nevét mondták ki, csak Norbi gratulált neki, Nikolas elhúzott Tomi mellett2010. nov. 21. 09:21
1/6 anonim válasza:
Nem tudni:) Lehet mérges ré mert Keresztes csak Nicoval foglalkozik:))
3/6 anonim válasza:
Lehet utálják egymást. Legalább Tomi tud újat mutatni minden héten, de Nikolas mit? Az állandó mosolya az állandó stílusú ruha no és persze minden száma ugyanolyan unalmasnak tűnik. Lehet erre irigy Nikolas
4/6 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van!!! Amúgy meg tényleg keresztes is csak a kedvenc nikolászával foglalkozik:S:S
5/6 anonim válasza:
Hmm.. ez érdekes felvetés. Bár nem hiszem, hogy ha valóban is így érezne, ennyire nyiltan felvállalná és kifejezné. Azért ennél több diplomáciaérzék van benne szerintem.
Amúgy meg nem értem, hogy hogyan foglalkozhat Nicolasszal többet, ha egy megszabott heti program szerint zajlanak a próbák. Vagy tudtok olyant, hogy Tomi kevesebb órát tölt Ildivel?
6/6 anonim válasza:
ti idióta barmok vagytok!!!! Nikolas volt a legjobb és legegyedibb hangu énekes az egész müsorban!!! Pucoljátok már ki a fületeket, mert ezek szerint sok benne a zsír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!