Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyhogy Stohl vezeti a VV-t?

Hogyhogy Stohl vezeti a VV-t?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem az a durva, hogy szerintem olyan embereknek kellene műsort vezetni, minden emberrel megismertetni magukat, akik példaértékűek. Balázsnak például a humora az, a meteorológusoknak az esze, szóval olyan embereket, akikre fel lehet nézni.

Na most magyarázza már el nekem valaki, hogy Stohlban mi a példaértékű?

2010. nov. 20. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Példásan nagy barom! :P
2010. nov. 20. 22:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Emlekeztek mit mondott Geszti az egyik csajnak az x-faktor elso reszeiben?

Mindenki jo valamire. Ha masra nem, akkor elrettento peldanak.

Szoval Buci is lehet peldaerteku.

2010. nov. 20. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Értem én az élcet abban amit mondasz, csak szerintem ezzel nem statuálnak példát, hogy egy olyan ember aki már többször okozott ittasan/drogosan balesetet azt sztárolják! Ezzel azt akarják megmutatni, hogy jól van gyerek igyál drogozz és jó lesz neked!
2010. nov. 20. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem,nem felreertettel.

Csak azert ideztem, mert jopofa volt, de nem komolyan gondoltam, hogy direkt elrettenteskeppen van ott. Hiszen az nekik sem lenne erdekuk.

Fogalmam sincs, hogy miert kell Bucit eroltetni.

Oszinte leszek: a balesetektol fuggetlenul ideje lett volna mar jo messzire elengedni.

Sot, ha nem lett volna a baleset, akkor talan mar nem is vezetne most musort.

Gyanitom,hogy most diredt a rossz hirnevenek koszonhetoen kapta meg a lehetoseget, ahogy mondani szoktak: a negativ reklam is reklam.

Latod, hiszen hirtelen itt is mennyien vele foglalkozunk.

2010. nov. 20. 23:11
 16/16 anonim válasza:

Bucika!!! ha a sittról vezetnéd a műsort nem is lenne gond!!! de szabadlábon, innen???? ocsmány mocsok egy ember!!!

szomorú, hogy ez kell a népnek

2010. nov. 20. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!