Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyhogy Stohl vezeti a VV-t?

Hogyhogy Stohl vezeti a VV-t?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
jól beszivatták a népet, a sajtót, mindenkit, végülis okos, most lesz miről beszélni. másfelől undorító, hogy egy bűnöző műsort vezet, ahelyett, hogy börtönben vagy elvonón ülne.
2010. nov. 20. 22:13
 2/16 A kérdező kommentje:

Rohadt gáz, hogy egy olyan ember vezet műsort aki majdnem embert ölt, részegen, bedrogozva vezetett, cserbenhagyta az áldozatokat.

És még mindig szabadlábon van, színházban játszik és műsort vezet, mást ilyenért abban a percen börtönbe dugtak volna.

Most meg mindenkivel elhitették, hogy Balázs lesz a műsorvezető...az egész országból hülyét csináltak...

2010. nov. 20. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Szép kis színjáték volt. A Balázs meg belement. Szánalmas...
2010. nov. 20. 22:14
 4/16 kevin42 válasza:
Szóhoz sem jutok. Hogy mernek ilyet megcsinálni. Ennek lesz még szerintem utószava...
2010. nov. 20. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy mertek munkát adni ennek a mocsoknak! Szánalmas! Most jó időre elment a kedvem az Rtl klubtól! Nem tudom, hogy képzeli a vezetőség, hogy ezt rakta be műsorvezetőnek!
2010. nov. 20. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Balázsban én is csalódtam. eddig egy vicces, laza, jófej embernek tartottam. de aki az ország átveréséhez asszisztál, és azt hiszi, ez vicces, hát az no komment.
2010. nov. 20. 22:18
 7/16 A kérdező kommentje:

Nekem is elment a kedvem, de Balázsról is megvan a véleményem, rohadt kis sunyi. Nórika meg, hogy mondta már az x faktor végén, hogy "Fuss Balázs, el ne késs a VV-ból"...:S

Eddig se akartam nézni ezt a műsort, de most már végképp megundorodtam tőle, most, hogy ez a kis patkány vezeti.

2010. nov. 20. 22:19
 8/16 anonim ***** válasza:

En nagyon csalodott vagyok. Nem sok eselyt lattam arra, hogy nezni fogom a vv4et, mivel alig tv-zek, de megis orultem, hogy Balazs fogja vezetni. Tudom, hogy divat mindenkit utalni, de en kifejezetten kedvelem a stilusat azota, amiota palyan van. Sot, o az egyetlen, akit az egesz csalad jonak tart, beleertve a 90 eves nagyit es a 60 eves szuloket is.

Erre berobban Buci. A csaladtagok haborognak. :-)

Hogy Balazs belement? En nem csalodtam benne.

Komolyan gondoljatok, hogy azon kivul, hogy azon kivul, hogy az egyeni stilusukat valamilyen szinten megtarthatjak ervenyesulhet mas akaratuk is a musorvezetoknek??? Kizart.

2010. nov. 20. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is csak néztem. Azt hittem Stohl le van már írva, erre meg...Nem is értem. Undorító, és az a legbosszantóbb, hogy hülyét csináltak az emberekből. Mire volt jó ez a színjáték? Még inkább elvette a kedvem a műsortól, a beszavazást is csak azért akartam nézni, mert egy ismerősöm is ott van, és kivi voltam, hogy bejut-e, de már el is kapcsoltam a tv-t. Nagyon felment a pumpa. Régen se volt valami szimpi a Stohl, de mióta másodjára is balesetet okozott, azóta már rühellem. Szerencséje volt, hogy senki nem halt meg. És ezek után azt sem hiszem el, hogy az a 2 alkalom mikor "lebukott", volt az egyetlen, hogy ittasan meg elszállva vezetett, mert tuti nem, csak máskor megúszta a balesetet. És egy ilyen embert még be mernek rakni műsorvezetőnek, ráadásul úgy, hogy beetetik előtte a népet.
2010. nov. 20. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Vicces is lehetett volna az egész, ha nem egy bűnözőt raktak volna oda műsort vezetni! A Stohlnak sitten a helye nem a tvben. Tudtommal a dog fogyasztását is büntetik, és ráadásul nem ez volt az első baleset amit részegen/betépve okozott.
2010. nov. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!