Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért Yvette esett ki?

Miért Yvette esett ki?

Figyelt kérdés
Giorgio szánalmas...de megmentette a zsűri.
2010. nov. 20. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szánalmas Giorgio, csak mindenki a külsejét nézi, pedig ez nem szépségverseny.

Yvette tehetséges, de szerintem azért küldték haza, mert nagyon hasonlít Renátához. Mármint a hangja és a stílusa.

2010. nov. 20. 08:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elfogult,de tegnap messze Yvették duettje volt a legjobb.
2010. nov. 20. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Giorgio egy forma,Yvett pedig tucat. :)
2010. nov. 20. 08:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell félteni szerintem, hamarosan lemeze lesz.
2010. nov. 20. 08:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Mert szánalom az egész megasztár de ezt már eddig is tudtuk.Ott az a szerencsétlen Melinda akire rossz ránézni.

Aztán ott van az András akinek kb annyi hangja van mint a Király Viktornak.Egy nulla.Meg ott van a Kökény Attila.Persze hiszen cigány nélkül nem megasztár a megasztár...A Renike meg a p.csa rázáshoz tud érteni talán ennyi.

Yvettnek drukkoltam amúgy szavasztam is amikor már 3an voltak.Felháborító hogy sohasem tud a tehetség nyerni.:/

2010. nov. 20. 08:52
 6/11 A kérdező kommentje:

A helyzet pedig igen csak úgy néz ki,hogy Melinda fog nyerni. Hetek óta ő vezeti a szavazást,mindenki rá szavaz. De miért??

Mert olyan szerencsétlen az élete?

Hát könyörgöm,még énekelni sem tud...

2010. nov. 20. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Melindától még annak is jobban örülnék ha Kökény nyerné meg, neki legalább van hangja,tegnap legalábbis jó volt a duettje Miklósa Erikával. :D Renit szerintem a következő körben kiszavazzák mert ő meg a másik akinek semmi hangja.Nem Giorgio szánalmas hanem a műsor. :/
2010. nov. 20. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de Giorgio nem szánalmas. Miért lenne az? Szerin tem jó hangja van, egyedibb, mint Yvette-é, amúgy sem volt ez szerintem meglepetés, már jó ideje mindig hátul kullogott, nem nagyon szertték már szerintem a szavazók.

Arra viszont én is kiváncsi lennék, hogy ki és miért szavaz ész nélkül Melindára, mikor már nem először volt pocsék a szereplése. Miért szavaznak rá? Lehet én vagyok a hülye. Nem értem.

2010. nov. 20. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy egyébként engem marhára meglepett, hogy Yvette esett ki, annyira el volt ájulva a zsűri pl a mostani szereplésétől. De örülök, hogy Giorgio maradt, mert bírom a hangját.
2010. nov. 20. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
25%
azér esett ki mer sz@r volt... ennyi...
2010. nov. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!