Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan lehetséges az, hogy...

Hogyan lehetséges az, hogy Nicolasnak kellett párbajozni? Azt hittem rosszul leszek.

Figyelt kérdés

De szerencsére a zsűri jól döntött.Mondjuk én a nonstopot is szerettem,sajnálom őket.

De fel nem fogom,hogy janicsák vecára,meg a vastag tesókra kik szavaznak?!

2010. nov. 13. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pont akartam írni, hogy Nikolas párbajdala annyira jó volt, bár nekem a másik is tetszett.Ugyanúgy énekel, de nekem jó nagyon, szeretem hallgatni. Én Norbit küldtem volna párbajra, mert igaz, hogy a rock számok jól állnak neki, de ez egy verseny megnyeréséhez kevés. Csaba (bár személyes kedvencem), nem volt az igazi tegnap, a mentorok levetkőztetik róla azt, amit igazán szeretek benne.Több lírai dalt tőle, jól áll neki nagyon, ahogy Tominak is.(Csabától egy Robbie Williams-feel pl.)

Dorkának ez az egy jobb szereplés kevés, hogy versenyképes legyen.

Non-stopot sajnálom, de biztos, hogy még hallunk róluk.(észrevettétek, hogy Malek már a párbaj előtt tudta, hogy a Non-stop fog hazamenni?)

2010. nov. 14. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,mivel a Nikolasszal kellet párbajoznia,de ha mondjuk a Dorkával,vagy mással párbajoztak volna,szerintem maradtak volna még.
2010. nov. 14. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem ének verseny. Rengeteg olyan ember van, akinek jó hang adatott, de az nem jelent semmit. Színpadon szerepelni tudni kell. Olyan embert akarok látni fellépéseken, aki érdekes, és valóban zenész, nem csak jó hangja van. Ilyen például Norbi. Ha neki koncertje lenne, elmennék rá. A többiekére nem. Bennük nincs semmi különleges.
2010. nov. 15. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Jól tud énekelni, de nincs benne semmi tartalom. A hangszíne is zavaró. 1-2 adás, és mehet a levesbe.
2010. nov. 16. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!