Hogyan lehetséges az, hogy Nicolasnak kellett párbajozni? Azt hittem rosszul leszek.
De szerencsére a zsűri jól döntött.Mondjuk én a nonstopot is szerettem,sajnálom őket.
De fel nem fogom,hogy janicsák vecára,meg a vastag tesókra kik szavaznak?!
Pont akartam írni, hogy Nikolas párbajdala annyira jó volt, bár nekem a másik is tetszett.Ugyanúgy énekel, de nekem jó nagyon, szeretem hallgatni. Én Norbit küldtem volna párbajra, mert igaz, hogy a rock számok jól állnak neki, de ez egy verseny megnyeréséhez kevés. Csaba (bár személyes kedvencem), nem volt az igazi tegnap, a mentorok levetkőztetik róla azt, amit igazán szeretek benne.Több lírai dalt tőle, jól áll neki nagyon, ahogy Tominak is.(Csabától egy Robbie Williams-feel pl.)
Dorkának ez az egy jobb szereplés kevés, hogy versenyképes legyen.
Non-stopot sajnálom, de biztos, hogy még hallunk róluk.(észrevettétek, hogy Malek már a párbaj előtt tudta, hogy a Non-stop fog hazamenni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!