Hogyan lehetséges az, hogy Nicolasnak kellett párbajozni? Azt hittem rosszul leszek.
De szerencsére a zsűri jól döntött.Mondjuk én a nonstopot is szerettem,sajnálom őket.
De fel nem fogom,hogy janicsák vecára,meg a vastag tesókra kik szavaznak?!
Én spec. Dorkát küldtem volna haza, már amikor jelentkezett, mert ő sosem volt jó. Nekem ne mondja senki, förtelem, amit néha az X faktorban csinál. Sem Nikolas sem a Non Stop nem érdemelte meg a párbajt. Veca, Tamás és Csaba pedig jók, viszont a múltkor Dorka. Le kellett némítanom a TV-t, pedig ez egy énekverseny..szóval ennyit erről. Sajnálom a Non Stopot, de Nikolasnak is örülök. A Non Stop egyedi volt, nincs másik ilyen és nem a mindennap hallhatókra van szükség, hanem az ilyenekre, mint ők :(
Szóval rettenetesen sajnálom :(
Nekem is 2 kedvencem volt,és pont ők párbajoztak:(
Biztos az történt,amit mondtak az after-x-ben,hogy a rajongók elbízták magukat,és nem szavaztak Nikolasra.
Nagyon sajnáltam volna,ha bármelyik is kiesik,de szerintem a Non-Stop-os fiúk is tudták,hogy nem nyerhetnek,mert egy ilyen tehetség kutatóba nem nyerhet csapat,sajna.
A Megából is kiesetek az együttesek.
Norbit is kedvelem,de nem a hangjáért,ez pedig egy "ének verseny",most neki kellett volna párbajozni Dorkával.
A 3 lány közül Vecának van a legjobb hangja,szerintem,
Vastagékra pedig a rajongó tinilányok szavaznak:)
Nikolas a párbajban nagyon jó volt,kár,hogy nem ezt énekelte alapból.
Vastag tesókkal nincs bajom amúgy,csak nem vagyok a rajongójuk.Jók,de Nikolashoz képest nekem együtt is kevés a testvérpár.
De a vecát valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ki nem állhatom.Alig várom,hogy kiessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!