Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sokak szerint nagyon gagyi az...

Sokak szerint nagyon gagyi az x-faktor. Akik így gondolják, mit változtatnának rajta?

Figyelt kérdés
Szerintem nem gagyi, de lenne azért pár ötletem, de előbb várom a ti ötleteiteket :)
2010. nov. 13. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én például eltörölném a egészet. Úgy hülyeség ahogy van.
2010. nov. 13. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem nem gagyi
2010. nov. 13. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem gagyi, jobban szeretem, mint a Megát. Ami nekem így mostanában eszembe jutott, hogy egyszer lehetne vmi lassabb (esetleg nem annyira kommersz), nem annyira show-jellegű közös dal is... most így a 4. adásban már uncsi volt, hogy ez már a 4. hasonló ütemű közös dal (nem hinném, hogy egy kicsit lassabb számon már elaludnának a nézők). Ja, meg a műsorvezetők ne a szerelmi életükről kérdezgessék a versenyzőket az előadott dal után, az baromi idegesítő (ha már a Story, Best és tsai úgyis ki fogják deríteni vagy meg fogják kreálni ezeket a sztorikat, akkor legalább az élőshow-ban ne ezzel menjen el az idő, kérdezhetnének értelmesebbeket is).
2010. nov. 13. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem a látvány zavar. Túl világos van a szímpadon, ettől nagyon amatőrnek hat számomra
2010. nov. 13. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Én nem mondom, h nagyon gagyi, x-et is nézem meg a megát is. Mind a 2-ben vannak jó és rossz dolgok is. Az tény, h x-ben jobbak az énekesek mint a megában. Viszont a zsűrinek az állandó civakodása, ez az egész mentorált baromság az agyamra megy. Keresztes Ildikót úgy rúgnám szemközt, h leessen a haja. Akkora egy tapló majom az a nő, h hihetetlen. Nem tetszik még a piros színpad és az sem, h vendég (általában színvonaltalan) énekesek/együttesek lépnek fel. Teljesen felesleges. Inkább legyen több közös dal a versenyzőktől. Ami jó, h viszonylag gyorsan megy, kevesebb a reklám.

A megában én azt szeretem, h családiasabb. Jó dolognak tartom, h van ez a csillagdal v mi, amivel mindig megnyitják a versenyt és a búcsúdalt is szép dolognak tartom. Szép gesztusnak, h egy búcsúdallal (ami sztem mind az 5 megában kivételesen szépre sikeredett) adják meg a kiesőnek a tiszteletet. X faktorból ez nagyon hiányzik. Nekem tetszik az is, h van a színpad előtt egy ilyen "dühöngő" rész, ahol lehet csápolni. Jó tudom, h tele van tinikkel, de ez még is csak egy koncert és azt nem jó ülve végignézni, főleg, h ha vmi jó kis pörgős szám van.

Ami idegesít az az, h mindig vmi szerelmi hülyeséggel vannak elfoglalva, és eszméletlenül gusztustalan ruhákat és sminkeket viselnek a versenyzők. A stylistot ki kéne hajítani a francba és a sminkest is. Botrányos! Főleg ahogy az Ivettet szokták öltöztetni meg festeni. Azt felháborítónak tartom, h az Eszenyi nem jár mostanában zsűrizni. Értem, h színésznő, de akkor rakják össze úgy a műsort, h ne szombaton legyen az a darab, amiben ő játszik. Elvállalta a zsűrizést, csinálja.

Szóval mind a 2 műsorban van, ami tetszik és van, ami nem, igazából azért nézem mert nincs jobb és végső soron 70%-ban szórakoztató szokott lenni.

2010. nov. 14. 01:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

sztem se gagyi X-FAKTOR

Annyi amit nem szeretek, h néha túlzásba viszik az érzelmi reakciókat-..A nézők is meg a zsűritagok is(mentorok)...Felállva tapsolás meg ilyesmik:P

Néha kicsit túl sok..

2010. nov. 14. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!