Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy reagálna szerintetek...

Hogy reagálna szerintetek Szíj Melinda ha kiesne a Megasztárból?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosra veszem, hogy ő nyeri meg. Azért mert nagyon elesettnek látszik és ezt szereti a közönség. A hangja valóban jó, de kíváncsi lennék, egy rockot, vagy hevy metált hogy adna elő. Valőjában nekem unszimpatikus, és kívánom, hogy ő essen ki.
2010. nov. 18. 07:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamelyik zsűritag kimondaná a végső ítéletet, hogy ő esik ki, akkor ő fa arccal, azzal a nyomi mozgásával odasétálna a zongorához és várná, hogy vége legyen már annak a nyomorult dalnak, hogy hazamehessen.

Nem is tudom minek jelentkezett ?!!!

2010. nov. 18. 18:48
 13/20 anonim válasza:

Hát szerintem is Ő nyeri meg.

Nekem se szimpatikus,de sokan sajnálatból rá szavaznak,és bot fülük van,nem Ő a legtehetségesebb.

2010. nov. 18. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Utálom a nőt, most komolyan. Más azért megy oda, mert nyerni akar, ő meg minden héten előadja hogy kiszáll meg stb.. Sok hülye meg sajnálja. Hát én nem. Ha továbbjut akkor egy vigyor nincs az arcán, más meg kiugrik a bőréből. Ez számomra irritáló, ne csinálja már ennyire az eszét. De bejön neki, mert mindenki rá szavaz. gratulálok.

A kérdésre válaszolva. Pont ezért nem esik ki, mert jaj szegény hogy reagálna.

2010. nov. 20. 14:01
 15/20 anonim válasza:

Igazad van!!!!

Csinálja az eszét!!!!

Ha nem így lenne már rég kiesett volna!!!!

2010. nov. 21. 20:34
 16/20 anonim válasza:
2%
Nagyon görények vagytok
2010. nov. 27. 15:30
 17/20 anonim válasza:

Na ne mond!

Görény vagy Te!!!!

Rossz emberismerő is!:DDD

2010. nov. 27. 21:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Megkönnyebbülne,amiért nem kerülne szóba a neve többet a gyakorikérdéseken (is),és nem kapna több éppen olyan pocskondiázó kritikát,mint amiket ti(is) írtok.
2010. nov. 27. 23:02
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem is van egy olyan érzésem, hogy ő fogja megnyerni! szerintem egyébként meg van bundázva ez a Megasztár...
2010. nov. 29. 14:27
 20/20 emo klaudia ***** válasza:

megkonnyebulne :P

latjatok , hogy igyis mindig olyan izeul viselkedik , hogy :feladja , nem erti , hogy hogy kerult be eddig

nah mondom szerinte megkonnyebulne :P

2010. nov. 29. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!