Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért népszerűbb az X-faktor,...

Miért népszerűbb az X-faktor, mint a Megasztár?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 18:28
 1/10 anonim válasza:
88%
Szerintem azért, mert külföldön is nagy sikere van és idén hozták először Magyarországra. Viszont a Megasztárnál ez már 5. széria. Nekem a zsűritagok is eléggé unszimpatikusak.
2010. nov. 10. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Így van, az X-faktorban nem pofázik Friderikusz. Én miatta nem nézem elsősorban. Biztos nem vagyok ezzel egyedül, grat a TV2 marketingeseinek.
2010. nov. 10. 18:53
 3/10 anonim válasza:
100%
Első hozzászóló vagyok: Egyáltalán mit keresett ott a Friderikusz? Nincs köze a zeneiparhoz!
2010. nov. 10. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az. :S A válogatón mintha még egyszer megemlítette volna, hogy őt azért hívták, mert az előadáshoz, tv-hez ért, ahhoz képest folyamatosan a zenei-szakmai részébe dumált bele mindig, amit láttam belőle.
2010. nov. 10. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
...mert a fiatal pic5ák közt ez a trendi.
2010. nov. 11. 06:29
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

fiatal pic5ák...biztos... mert a 2,5 millió néző mind tinipic5a?...

ehh, amúgy nekem azért tetszik jobban az X mert több tehetséges embert látok benne... vagyi az Xfaktor 12be jutottja közül sztem minimum 8 tehetésges, a megasztár 12jéből (vagy ott mennyi volt) 3at tartok tehetségesnek... szóval nekem a hangok miatt...

2010. nov. 11. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Az a 2,5 millió TV nézőből azért vond le a : cigányokat, tini p.csákat, és akkor szerintem mindjárt maradt csak 1 millió és abból meg megint van vagy biztos 250 ezer háztartás ahol igazából nem is nézik csak oda van kapcsolva a TV hadd szóljon de közben senki nem nézi (Nálunk ez van minden péntek-szombaton)! Így maradt 750 ezer tényleges normális TV néző! :D Egyébként én sem értem hogy lehetnek még mindig híresek ezek a sz@rok, mivel én őszintén unom már ezt a sok tehetségkutatós baromságot!Van nekünk már annyi ganéj sz.r énekesnek mondott sztárocskánk hogyha elmennének tényleg melózni úgy meghúznák a GDP-nket hogy az csak na! És emlékeztek még egyáltalán hogy hova tűntek a többi megasztáros meg csillag születikes majom: kiadtak 1 vagy talán 2 lemezt aztán eltűntek a semmibe mert senkit nem érdekeltek a műsor után! Itt is ez lesz 1-2 év és kész nem is emlékszünk majd a szereplőkre! Ezt már anno a 4. Megasz@rnál is elmondtam és milyen igazam lett ! :)
2010. nov. 12. 06:56
 8/10 anonim válasza:
100%
hat az x-faktorban jobb hangok vannak mint a megasztarban, a zsuri foglalkozik a versenyzokkel, a szakmaban van a zsuri ellentetben a megasztarral ahol az osszes versenyzovel csak 1 ember dolgozik a negy zsuritagbol csak 2 van a szakmaban es mostmar kezd unalmasabb lenni a megasztar meg akkor is ha kb 2 evente rendezik meg es a hangszinekbe is lenne nehany beleszolasom
2010. nov. 15. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:

"Az a 2,5 millió TV nézőből azért vond le a : cigányokat, tini p.csákat, és akkor szerintem mindjárt maradt csak 1 millió "

nemtudóm cigányok mióta x-faktor függök...

és a p.csák ahogy te mondod nagyrészt a szüleivel nézik..

2010. nov. 21. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
nem tom de a Mega jobb
2010. nov. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!