Megasztár vagy az X-faktor lesz a népszerűbb szerintetek?
Figyelt kérdés
Kérlek, ne essetek egymásnak:) Nem azt kérdem, hogy melyiknek szurkolsz, hanem hogy szerinted melyik lesz a népszerűbb, színvonalasabb, miben jobb az egyik, mint a másik szerinted?
Egy biztos, nagy csata lesz... :)
2010. aug. 14. 17:10
1/9 anonim válasza:
Még nem sok mindent lehet tudni, de szerintem az X-faktor népszerűbb lesz, mert az az újdonság.
4/9 anonim válasza:
én jobban várom a megasztárt mivel az úgymond csak egy kategória. nem kell döntenem, hogy a furutyás táncikálós pásztorlegény vagy a popénekes a jobb :D:D
és nem tudja valaki, hogy most a selejtezőkkel fogják folytatnia megasztárt vagy már az elődöntő lesz? csak mert a bikicsunájokat meg a titanic éneklőket mindig nagyon bírom :D:D
5/9 anonim válasza:
Én csak az elejét nézem meg (a bikicsunáj szinű énekesek miatt :D xD) és a bégét hogy melyik balek nyert.
7/9 anonim válasza:
X faktor!
a megaszar már uncsi és lefutott.
8/9 anonim válasza:
X-faktor
Amúgy ebben most csak énekesek lesznek, meg együttesesek, ez nem a Csillag Születik. A Megasztárt meg már unom...
9/9 anonim válasza:
Megasztár, az X-faktor nevetséges, igazi sültbolondokat is továbbengednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!