Más is észre veszi, hogy egyre undorítóbbak az emberek a közösségi médián?
Vagy itt is. Elég azokat a bizonyos kategóriákat olvasni, és nem találsz szinte olyen kérdést, ahol ne lenne legalább egy kötekedő, rosszindulatú válasz.
Fb ugyanez. Főleg ha gazdag, híres emberekről van szó. Most azért, mert ő akár bohóckodással pénzt tett le az asztalra, te meg max a könyöködet ezért gyűlölni meg átkozni kell? Bármilyen híresebb emberrel valami rossz történik ott nevető reakció, meg a marha jó indulatú kommentek.
Az emberek nagyrésze egy utolsó,megkeresedett, irigyes féreg.
Mert ez a rossz indulat irigységből származik. Pl Majka vagy Azariah, a kutyának se ártottak mégis kapják a rossz indulatot, ugyan miért? Mert Majka dekára megveszi a sok proli melós senki-t, akik ott vagy akár itt irkálnak, és ezt nem tudják feldolgozni.
Tudom, persze TE kedves gyakori felhasználó, te nem vagy irigy persze persze, itt sosem irigyek az emberek, magadnak talán be is tudod magyarázni.
Az egyik legnagyobb gyűlölet, már pedig irigységből jön, mert azonkívül nincs egy oka sem az embereknek utálni őket. Más a stílusa az emberek ennyi. Én pl nem szeretem a Manowar-t, akkor most átkozzam a banda tagjait, meg röhögjek a bajaikon?
Ezt is hiába mondja a sok ember hogy tisztességes szegénység. Odaraknának elé egy ajánlott, hogy elmész bohóckodni oszt kapsz érte 100 millákat, 10-ből 9 ember ugrana rá. Csak megint nagy az egó, és nem tudod bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!