Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi volt a neve ennek a műsorna...

Mi volt a neve ennek a műsornak (TV2)?

Figyelt kérdés
Volt jó régen egy műsor a TV2-n, egy vetélkedő, amiben sztárok vettek részt. Hárman voltak egy csapatban és két csapat csapott össze. Voltak activity jellegű és sok más típusú feladat, amikkel pontokat lehetett szerezni és mindig a győztes csapat jutott tovább. Az Irigy Hónaljmirigy 3 tagja is indult és nagyon sok menetet nyertek. Melyik volt ez a műsor? Sehol nem találom.
dec. 26. 21:49
 1/4 Jól van ez így? ***** válasza:
Ezek megőrültek!
dec. 29. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem arra gondoltam. Arra emlékszem, tudom, hogy benne voltak mind (még a ritkán látott Anti is). Ebben a műsorban, amelyikre gondolok, hárman ültek egymás mellett, szemben a másik csapattal. Aki az adott héten diadalmaskodott, az jutott tovább a következő hétre. Olyasmi feladatok voltak pl. hogy az egyik csapattag kiment és körülírta a szót, amit ki kellett találni, minél többet kitaláltak a társai, annál jobb volt. Azt tudom, hogy Kárpáti Rebeka és két másik szépségkirálynő volt az első fordulóban (az ellenfeleik meg asszem színészek voltak). És valamelyik héten az Irigy Hónaljmirigy 3 sztárja is szerepelt (asszem a Sipos testvérek voltak ott, Peti biztosan) és ők igen sokáig jutottak. De nem tudom, mi volt a műsor neve
dec. 29. 21:29
 3/4 Jól van ez így? ***** válasza:
Nem is olyan régen volt, mondjuk nekem ez ki maradt: Extrém Activity. Az eredeti Activity, Szulák Andreával, na az tényleg jó régen volt.
dec. 29. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Az volt, igen, köszi!
dec. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!