Melyik műsornak jobb a színvonala az idén, X faktornak, vagy a Megasztárnak?
Figyelt kérdés
szept. 29. 22:27
A kérdező szavazást indított:
X faktornak
Megasztárnak
14 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ma néztem a megát. Rettenetesen ellenszenves nekem Papp Szabi. Soha bem bírtam. De smut ns művelt? A műsor csak róka szólt. Nagyon bunkón viselkedett.
2/4 anonim válasza:
Ha választani kell akkor az X faktor valamilyen szinten nézhetőbb viszont a megába kicsit jobb a zsűri. A mega nagyon meg van vágdosva.
3/4 anonim válasza:
A Megasztár már most a válogatókon is jobb, az élő műsorban pedig nagy valószínűséggel mérföldekkel jobb lesz. Az idei X-Faktor közelében sincs a korábbiaknak. Valamit nagyon megszimatolhatott ByeAlex és Puskás Peti (aki azóta a vetélytárs csatornán a másik műsorban szerepel), hogy a sikeres évek után nem vállaltak új évadot.
Ekkor jött elő az RTL azzal az ötlettel, hogy át kellene hozni Majkát és Jocit, mert ők jót tettek a Sztárban sztár leszek nézettségének.
Hát ők viszont jól megszivatták magukat a csatornaváltással.
4/4 anonim válasza:
valaki még nézi ezeket a f.s műsorokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!