Miért jobb az X-Faktor, mint a Megasztár?
ha én azt mondom, hogy jobban szeretem a Megasztárt, mindenki egyből leszól. pedig szerintem igenis jobb, nem tudom miért kell csak azért éltetni az X-faktort, mert külföldön mekkora sikere volt, meg most az a menő.
a színpad tök béna, az énekesek egyáltalán nem jobbak, mint a Megasztárban, csomószor hamisak, a "mentorok" tök hülyék, Balázs nem is tudja vezetni, stb. stb.
a Megasztár sem egy egetrengető műsor, de nem tudom, miért van ez a nagy X-faktor-mánia, amikor nem mutat semmi színvonalasat az sem.
Én mindkettőt nézem.
Egyik héten egyik tetszik, másikon a másik..Mikor hogy.
Annyira unom, h már kb. mindent ciki nézni a tv-ben..Mindent lefikáznak a hülye tv utálók.Mert most ez a trend.
Miárt szégyen az, ha valakinek tetszenek ezek a műsorok?
Igenis vannak jók bennük,(persze kevéséb kitűnőek is..).
De mindkét műsorban megvan a 2-3 kedvenncem és igenis miattuk megnézem..
Szóval mindkét műsort nézem,nem tudom melyik a jobb/rosszabb.
Pl.a 2 zsűriben is vannak egyaránt olyanok akiket utálok, és akiket szeretek.
Műsorvezetők felé is vegyes érzelmeim vannak.
A Megasztár szímpada tényleg 100x színvonalasabb, az X faktorba nagyon gáz, olyan világos van, kicsi a szímpad, semmilyen az egész. De mondjuk, én is midnkettőt szeretem, de azért a megtát jobban.
Amúgy engem is nagyon idegesít, amit az egyik válaszoló írt, hogy bármit názel a Tvbe már gáz. Egész nap fórumokon ülni és lefikázni midnenkit miért nem gáz?
A tinipi.sák rajonganak az X-faktorért, mert ez a trendi!
Én is Megasztárt nézem:
- Sokkal látványosabb, szórakoztatóbb show-műsor.
- Az énekesen valódi egyéniségek, és ELŐADÓK.
- Valószínűleg a Megasztár döntősei többre fogják vinni a műsor után, mert ők NEM szimplán énekesek, hanem egyéniségek, saját stílussal, amivel könnyen megnyerik a közönséget. A legutóbb kiesett Bence hangjában tényleg nem volt több, de színpadra született, hatással van az emberekre (főleg a tinikre) és biztos, ,hogy hallani fogunk még róla!
A megasztár sokkal elöbb volt, ezért egyértelmü, hogy az X-Facktort csak konkurenciának indították. Nekem már ezért is lekicsinyedett a szememben...
Csak a Megasztárt nézem, a szinvonala is jobb, persze nem sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!