Miért jobb az X-Faktor, mint a Megasztár?
ha én azt mondom, hogy jobban szeretem a Megasztárt, mindenki egyből leszól. pedig szerintem igenis jobb, nem tudom miért kell csak azért éltetni az X-faktort, mert külföldön mekkora sikere volt, meg most az a menő.
a színpad tök béna, az énekesek egyáltalán nem jobbak, mint a Megasztárban, csomószor hamisak, a "mentorok" tök hülyék, Balázs nem is tudja vezetni, stb. stb.
a Megasztár sem egy egetrengető műsor, de nem tudom, miért van ez a nagy X-faktor-mánia, amikor nem mutat semmi színvonalasat az sem.
Szerintem is erőltetett, amit a mentorok csinálnak az X-ben. Megy a műbalhé!
És szerintem se jobb az X-faktor! Egyetértek, a színpad sokkal jobb a Mega-ban. Az meg, hogy kinek ki tetszik, szubjektív. Én pl. Renitől és Melindától nem vagyok elájulva, de Yvette és Kökény Attila tényleg jók!
Viszont az X-ben is vannak jók!
Hajrá Wolf Kati!
Hogy miért jobb az X faktor?
- A versenyzők tudása azt hiszem egyértelmű szempont: a Megasztár tinisztárjai a nyomába se érnek egyik X-esnek sem. Takács Nikolas, Wolf Kati, Janicsák Vera, csak pár példa. Ezzel szemben a Megában az őrült hamis tizenévesek tobzódnak, a legjobbnak tartott Kökényt is egy füstös lebujban tudom elképzelni, ahogy a zongora mellett dalol.
- A színpadkép: az X faktor letisztult, nem csicsás designja milliószor színvonalasabb műsorról árulkodik, mint a Megasztár kör alakú, össze-vissza kanyargó izéje. Lehet, hogy nagyobb maga a színpad, dehogy nem használják ki az is biztos. És akkor még nem szóltam a hatalmas raktárépülethez hasonló stúdióról. A közönség viselkedése pedig tökéletesen mutatja a nézőközönség értelmi színvonalát: többszáz decibellel ordibálnak, táblákkal integetnek, mindenféle tárgyakat dobálnak be. Nálam ezek mind az igénytelenséget sugallják.
- A zsűri: A Megában Presseren kívűl egy jó zsűritagot nem tudok mondani. Mester Tamás handabandázik, Friderikusz szánalmasan próbálja szarozni az X-et minden alkalommal, Eszenyi pedig ott sincs. Ha megnézitek az X-ben azért mindig hasznos kritikákkal illetik a versenyzőket, az meg külön érdekesség, hogy a mentorok egymással is versengenek, konfliktushelyzeteket okozva.
- A műsorvezetők: Tilla tényleg jó, el kell ismerni. Liptai viszont rég kiesett már ebből a szerepkörből, összevissza beszél, azt se tudja mit kéne csinálnia. Ördög Nóra és Balázs viszont tökéletesen kiegészítik egymást.
- A nézettség: na melyik műsornak is kellett szégyenszemre áttennie magát péntekre? A számok nem hazudnak, elmondják, hogy a Mega élő döntőit is magasan verték az X-faktor válogatói. Ez szerintem magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!