Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is Szabó Mariannak...

Szerinted is Szabó Mariannak kellett volna kiesnie? Véleményeket.

Figyelt kérdés
és mi volt ez az afc-től?:S....(nagyon sz*r volt...amúgyis útálom őket..de ez..:/)
2010. nov. 6. 22:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy szerintem az SMS-szavazatok egyáltalán nem tükrözik a nézők véleményét. Sokan (pl. én is) nem is szavaznak, mert csak lehúzásnak tartják, vagy nem bíznak a műsor készítőiben (manipuláció stb.) Így csak egy szűk csoport marad, a tizenéves korosztály, akik SMS-eznek. Ha tényleg a véleményünkre lennének kíváncsiak és nem a pénzről szólna, akkor lehetővé tennék az internetes szavazást is.
2010. nov. 7. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, egyet értek az utolsóval. Én sem szavazok ugyanazon okoból. Ez a szavazósdi tényleg nem a valódi véleméyneket tükrözi, és nem is az a legfontosabb a szavazóknak általában, hogy tényleg mennyire tehetséges, hanem hogy mennyire szimpatikus, na meg a tini lányoknak, akik leginkább szavazgatnak, az, hogy mennyire helyesek a fiúk. És nem azért voksolnak az xy-ra, mert tényleg miylen fuu de jó volt, hanem azért, mert ő a kedvence. Úgyhogy igy avval sem értek egyet, hogy nem a mentorok veszik meg majd a lemezét, hanem a nézők. Mert mi nézők leginkább szimpátia alapján tartunk benn egy embert, ők meg azért szakmailag is értenek hozzá, és ebben a műsorban az a fontosabb.

Én nem értettem egyet avval, hogy Mariann lett hazaküldve. Dorkával sincs bajom, kedves, szimpatikus lány, meg le a kalappal, hogy a kisbabája mellett készül a fellépésekre, de akkor is van fülem, és hallom, hogy nincs olyan jó hangja. Hétről hétre mindig hamis, és a mentorok is megmondták már nemegyszer. Ezért is lepődtem meg, hogy a Miki nem az ő nevét mondta. Tény, hogy a párbajban egyik fél sem brillirozott, de ha az eddig produkciójukat nézzük, Mariann jóval felette áll. Na mindegy. Végül is aki tényleg jó, annak a kiesés után sem áll meg az éelte e téren.

2010. nov. 7. 13:31
 13/14 anonim válasza:
Nemtom, de nekem ez gyanús...nem hiszem el, hogy Malek, aki elvileg nagyon érti a dolgát, hogyan találhatta úgy, hogy a Dorka jusson tovább, ott nekem valami nem stimmel. Gesztit értem, de szerintem ha nem elfogult, ő egy racionális ember, simán kiejti a Dorkát. Ez így igazságtalan volt. Főleg, hogy szerintem Vastag tesók túl vannak sztárolva, igazából úgy érzem, hogy pl. a Vastag Tamás ha kiáll a színpadra, és nem szól semmit, a nézők szerint akkor is ő a jobb, szóval ez így eléggé vicces. Pedig tegnap szerintem az övé volt az egyik leggyengébb produkció, Mariannt én nem is gondoltam, hogy veszélyben lehet.
2010. nov. 7. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges amúgy, hogy a készítők rájuk szóltak, hogy "ne mindig ti döntsetek már, legyen egy kis idegborzolás", és most gondolták úgy, hogy jöjjön egy borítékos döntés. Ez a legrosszabb egyébként a tehetségkutatókban, hogy mindenki tudja, hogy mindent úgy rendeznek meg és manipulálnak, ahogy akarnak. Azért nem látom értelmét a szavazásnak sem, meg a nagy sírás-rívásnak a versenyzőktől (korábban mennyi olyan bejátszás volt, hogy "ha nem jutok tovább vége az életemnek" stb.). A mostaniaknál már nem a győzelem vagy kiesés fogja meghatározni az énekesi pályájukat.
2010. nov. 7. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!