Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Telekom TV mindenkinél...

A Telekom TV mindenkinél ilyen gagyi, vagy csak nálam van a baj?

Figyelt kérdés

Nem rég lett bekötve TV és internet. Internettel nincs gond, a tv viszont katasztrófa.

2 napja használom és már ennyi idő alatt is sok érdekességet csinált.

- A box lassú, szaggat az animáció. Ezt még el tudom fogadni.

- Sokszor nincs hang, csak kép.

- Van amikor kép és hang sincs. Csak karikázik (tölt) a képernyő.

Az újraindítgatások csak néha működnek. Már be se kapcsolom a TV-t, mert csak felidegesít.

nov. 29. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap be kell jelenteni a hibát a Telekomnál. Kiküldik a szerelőt, ha utána sem jó, akkor megint be kell jelenteni. Megint kiküldik a szerelőt, ha utána még mindig nem jó, megint be kell jelenteni. Pár alkalom után megunják, és valahogy megoldják.

Nekem nincs tv-m (tv adás), de a szüleimnél van, Telekom, ők is sokat panaszkodnak, ugyanilyenekre. Aztán apám végül addig-addig hivogatta őket hogy egyik alkalommal kicseréltek mindent is, modemet, beltérit, HDMI kábelt, távirányítókat, sőt, még az oszloptól a házig is újrahúzták a kábelt. Valamelyik ezek közül megoldotta, és azóta repül a rendszer, egyszer se fagyott le nekik.

Úgyhogy ne hagyd magad, erőszakosan ha kell minden nap fel kell adni egy új hibajegyet. Ha meg az a vége, hogy valami technikai ok miatt nem tudják neked normálisan biztosítani a szolgáltatást, akkor azt meg mondja ki a Telekom, kárpótoljon, és köszönjetek el egymástól.

nov. 29. 19:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Akkor ezek szerint idén már ilyen lesz. Annyira le vannak most foglalva, hogy 2 hét minimum, mire a szerelő ideér.

Amúgy bekapcsoltam a HDMI-CEC funkciót. Így a TV és a boxhoz nem kell 2 távirányító. Együtt kapcsol ki-be a 2 eszköz. Azóta nem produkált hibát.

nov. 29. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

"Annyira le vannak most foglalva, hogy 2 hét minimum, mire a szerelő ideér."

Ez biztosan nem igaz, mert a szerződésedben az van hogy a bejelentett hibát 72 órán belül kötelesek elhárítani.

nov. 30. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor csak a bekötésnél voltak lassúak. Meg mondta is az ember, hogy most rengeteg munkájuk van.
nov. 30. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!