Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a SWEET.TV...

Mi a véleményetek a SWEET.TV ről? kipróbáltátok már? szerintetek jó? megéri?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 29. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem túl bizalomgerjesztő a számomra. Inkább maradokna hagyományos tévéelőfizetésnél.
nov. 29. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Én használtam, jó a szolgáltatás és a csatorna kínálat is bőséges. Teljesen elégedett voltam vele, különösen a 7 napos visszanézhető műsor tettszett (bár nem minden csatornánál elérhető). Azért váltottam, mert előfizettünk a Telekom otthoni TV-re, ehhez meg ingyen adnak TV GO-t.

Egyébként van ingyenes próba, ezt mindenképp érdemes kihasználni, aztán ha nem tettszik, még mindig dönthetsz úgy, hogy nem kéred.

Alternatívák:

Telekom TV GO: elő lehet önállóan is fizetni 3600 Ft-ért, de már Telekom üzletben kell szerződést kötni rá, régebben online is meg lehetett rendelni. Utólag kell fizetni a szolgáltatást. HD az önállóan rendelt TV GO-ban nincs, csak az otthoni előfizetés mellé járóban, meg utóbbiban több csatorna is van. Az adásokat 3 napig lehet visszanézni, szintén nem minden csatornánál.

Itt/Ott TV: elég jó árban van, de visszanézhető műsor nincs benne. Az alapcsomaghoz akár egyenként is válogathatunk csatornákat, ez miatt még kedvezőbb árban van, ha csak adott TV csatornákat néznénk.

Mindig TV GO: ez is 7 napos visszanézhető műsort kínál, szintén nem az összes TV csatornánál.

Yettel TV: havidíjas, illetve otthoni internet csomaghoz rendelhető csak, 7 napos visszanézhetőséget és 30 napos műsor rögzítést is kínál, szintén nem érhető ez el az összes csatornánál. Árban meghatározott csomagok esetén kedvezőbb. Sokak szerint ez jelenleg a legjobb OTT TV szolgáltatás Magyarországon.

Directone: egy éves hűségidővel köthető meg, szintén kínál meghatározott csatornáknál visszanézhető funkciót.

nov. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!