Valaki próbálta már a Muziker által forgalmazott Oympia basszushúrokat? Nagyon kedvező az áruk, de kíváncsi lennék valaki véleményére aki már kipróbálta.
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:09
1/1 anonim válasza:
Üdv! A basszushúrokat nem tudom, de az akusztikus húrjai nagyon jók! Kb. 1 hónapja raktam fel az akusztikomra és szinte azonnal beállt és nem hangolódik. Emellett Olympia háromszög pengetőket használok amik nagyon kényelmesek. Az én basszeremen La Bella húrok vannak de megérte az árukat. Véleményem szerint próbáld meg az Olympia húrokat sokat nem veszíthetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!