A magyaroknak ennyire nincs érzékük a zenéhez, vagy mi alapján szavaznak az X-faktorban? Kik szavaznak?
Figyelt kérdés
Teljesen le vagyok döbbenve,nhogy hétről hétre esnek ki a jobb a versenyzők, s komolyan már nincs olyan valaki aki megérdemelné a győzelmet. Ott volt pl Steve, egy vilagklasszis, aki az USA-ban neg Kanadaban koncertezik, de itthon is szeretne befutni. Erre azt kiszavazzák. Ott volt a Szabó Bence, akinek én személy szerint nem bírtam se a kinézetét se a személyiségét, de el kell ismerni, hogy hang volt. Őt is kiszavazták. Bezzeg van egy egy félroma, suttyó, fogatlan senki, aki mindig hoz valami ugyanokyan egysíkú számot, ami a zsűri szerint is sza* és azt állandóan beszavazzák. Mi van?ma 07:55
1/4 Kedves Vezető válasza:
Szavaznak, de szerintem sokszor már leboltolt sztárok' előszobájai ezek a műsorok.
2/4 anonim válasza:
Azbörök vita, hogy ki ér a műsorban többet: az aki színvonalasan elénekli mások dalait vagy az, akinek az előadásmódja ugyan kevésbé jó, de jó saját dalokat ír.
A gyakorlatban mindkettőnek megvan a piaca.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy jo ideje ezeknek az enekeseknek a 90%-a megy a sullyesztobe a musor vegeztevel. Sehogy sem lepnek elore. Most mar a nyeremenyek sem olyan kukonlegesek. Tavaky pl 1 evig hasznalhatta a voice gyoztese az rtl egyik autojat. Na mar most ezt egy olyan valaki kapta akinek jogsija sincs...a nyeremenybol meg vesz maganak egy szereny lakast ma erre telik.
ma 08:46
4/4 A kérdező kommentje:
2) alapbol ez nem egy dalszerzo verseny. Pluszehet valami dalszerzo, szerintem ez a Krisztian is csak egy reteget tud megszolitani. Ugyanakkor egy nagykepu, alazat nelkuli senki. De ez a fiucsapat sem kulonb.
ma 08:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!