Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A magyaroknak ennyire nincs...

A magyaroknak ennyire nincs érzékük a zenéhez, vagy mi alapján szavaznak az X-faktorban? Kik szavaznak?

Figyelt kérdés
Teljesen le vagyok döbbenve,nhogy hétről hétre esnek ki a jobb a versenyzők, s komolyan már nincs olyan valaki aki megérdemelné a győzelmet. Ott volt pl Steve, egy vilagklasszis, aki az USA-ban neg Kanadaban koncertezik, de itthon is szeretne befutni. Erre azt kiszavazzák. Ott volt a Szabó Bence, akinek én személy szerint nem bírtam se a kinézetét se a személyiségét, de el kell ismerni, hogy hang volt. Őt is kiszavazták. Bezzeg van egy egy félroma, suttyó, fogatlan senki, aki mindig hoz valami ugyanokyan egysíkú számot, ami a zsűri szerint is sza* és azt állandóan beszavazzák. Mi van?

nov. 25. 07:55
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Szavaznak, de szerintem sokszor már leboltolt sztárok' előszobájai ezek a műsorok.
nov. 25. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Azbörök vita, hogy ki ér a műsorban többet: az aki színvonalasan elénekli mások dalait vagy az, akinek az előadásmódja ugyan kevésbé jó, de jó saját dalokat ír.

A gyakorlatban mindkettőnek megvan a piaca.

nov. 25. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy jo ideje ezeknek az enekeseknek a 90%-a megy a sullyesztobe a musor vegeztevel. Sehogy sem lepnek elore. Most mar a nyeremenyek sem olyan kukonlegesek. Tavaky pl 1 evig hasznalhatta a voice gyoztese az rtl egyik autojat. Na mar most ezt egy olyan valaki kapta akinek jogsija sincs...a nyeremenybol meg vesz maganak egy szereny lakast ma erre telik.
nov. 25. 08:46
 4/7 A kérdező kommentje:
2) alapbol ez nem egy dalszerzo verseny. Pluszehet valami dalszerzo, szerintem ez a Krisztian is csak egy reteget tud megszolitani. Ugyanakkor egy nagykepu, alazat nelkuli senki. De ez a fiucsapat sem kulonb.
nov. 25. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"de jó saját dalokat ír."

Fehér Krisztián dalai nem "jók", távolról sem. Nem hogy foga, de hangja sincs, semmihez sem ért, még beszélni sem tud, csak idétlenül táncikál és gesztikulál (cigányosan) miközben mondókázik. :D Aki szerint ez JÓ, azzal egy hónapig hallgattatnám a "zenéit" 0/24, éjszaka is, hadd imádja őt még jobban. :DD Hozzá képest Alee világklasszis volt. :DDD Pedig ő is elég kula.

nov. 25. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted magyarok szavaznak többen (emelt díjas számon), vagy cigányok?
nov. 27. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Eddig Zilincki Nóra volt az egyetlen lany. Tegnap ő következett először. Viszont az utána következő fiuk széket kaptak. Ez már a harmadik olyan alkalom, hogy csak fiuk maradtak versenyben.
dec. 1. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!