Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Volt már ennyire színvonaltala...

Volt már ennyire színvonaltalan az XFaktor valaha?

Figyelt kérdés
Sajnos azt kell mondjam, hogy Mészáros Lőrinc TV2-jén sokkal színvonalasabb a Megasztár, mint az Xfaktor. Egyrészt szerintem a zsűri is borzalmas, igazából az énekeseket nem is látják el tanáccsal, csak egymás szavába akarnak vágni. A jó versenyzőket már mind kiejtették, akiknek egy kicsi hangjuk is volt. Helyette ezt a félig c állampolgár Krisztiánt nyomatják, aki még egy falunapon is minősíthetetlen lenne. Vélemény?

nov. 24. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez addig a legalja. Én már nem is nézem, pedig eddig minden évben megküzdöttem vele.
nov. 25. 06:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se. Eddig mindig volt legalább pár versenyző, aki miatt érdemes volt nézni, de idén mind borzalmasak. Egy utolsó sarki kocsmában jobb előadókat talál az ember, mint Fehér Krisztián, Henn, stb. Gusztustalan RTL brigád.
nov. 25. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Nem kéne ezt már erőltetni.
nov. 25. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a Geszti-Keresztes-Malek-Nagy Feró zsűri volt, akkor még volt színvonala, de utána nagyon elkezdett süllyedni, és tulajdonképpen vicc kategóriába átment az egész. A Megasztár amúgy mindig is színvonalasabb volt, az ottani énekesek közül többen és jobban megmaradtak a köztudatban énekesként, míg az X-Faktorosok általában eltűntek a süllyesztőben.
nov. 26. 03:03
 5/5 ADavid27 válasza:
100%
Mindig van lejjebb
nov. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!