Ifj. Moman Ottó kérdése:
Melyik a kedvenc RTL csatornád?
Figyelt kérdés
nov. 21. 11:50
A kérdező szavazást indított:
RTL (RTL Klub)
RTL Kettő
RTL Három
RTL Gold
Muzsika TV
Egyik sem
27 szavazat
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az átalakulása óta az RTL Kettő. Azért, mert a klasszikus szitkomok mennek rajta szinte 0-24, legalább is ez így volt, amikor legutóbb néztem. Agymenők, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok, A semmi közepén, Anyák gyöngye (mondjuk személy szerint azt nem szeretem, de sokan viszont igen). Szóval nekem az.
4/4 anonim válasza:
Nekem az RTL 2 egyoldalú változása és az egyöntetű arculat pont nem tetszik, mert Németországban egyedi. Illetve legalább egyik csatornáján visszahozhatna olyan filmeket, amiknek vetítését vagy nézettségét saját hibájából szúrta el. Például InuYasha, amit 2008-tól nem tudott megmenteni senki és 54 rész szinkronja feleslegesen készült el. Úgyhogy valójában utálom az RTL-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!