Mi értelme a legyen Ön is milliomosnak ezekkel a hülye celebekkel?
Figyelt kérdés
Pont azért volt régen jó, mert átlagemberek egy tudásalapú vetélkedőben tudtak pénzt nyerni. Most meg ezek az ostoba celebecskék parádéznak ott, akiknek nyilván eddig is bőven volt pénzük. Palik se ér nyomába se Vágónak.
Ki nézi ezt? Mi értelme ennek?
nov. 20. 13:07
11/14 anonim válasza:
Néha az az érzésem, hogy már nem is a műsorokhoz keresnek celebeket, hanem fordítva: azt keresik, milyen műsorban tudnák még szerepeltetni a dédelgetett celebjeiket.
12/14 anonim válasza:
Minden jót tönkre lehet tenni, és ezt ki is használják
13/14 anonim válasza:
Szerintem viszont Palik meglepően jól vezette, már ameddig belenéztem. Nem a szokásos hülyeségeit tolta. Épp azt láttam amikor tőle lehetett segítséget kérni és egyáltalán nem tolta túl a ködösítést.
14/14 anonim válasza:
Palikot rettenetesen utáltam régebben (minden tévés munkájában), de amit a YouTube-n látok, az tetszik. többféle produkciót jelez.
Vágó teljesen más volt, de Fridi, Fábry is megbukott szerintem.
Palik teljesen más karakter.
Amit hiányolok: Nem tér vissza a döntés után a kérdésre (vágó megtette). Itt csak nyugtázza a döntést, jó vagy rossz (ez nem az ő hibája). Vágó pár szót szólt az esetleges tévedésekről, de ha jó választ kapott, akkor is volt pozitív hozzáfűznivalója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!