Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi értelme a legyen Ön is...

Mi értelme a legyen Ön is milliomosnak ezekkel a hülye celebekkel?

Figyelt kérdés

Pont azért volt régen jó, mert átlagemberek egy tudásalapú vetélkedőben tudtak pénzt nyerni. Most meg ezek az ostoba celebecskék parádéznak ott, akiknek nyilván eddig is bőven volt pénzük. Palik se ér nyomába se Vágónak.

Ki nézi ezt? Mi értelme ennek?

ma 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát ezt én sem tudom.

A szerkesztők összetörik magukat, hogy olyan kérdéseket keressenek, amiknek jó részét ezek a meghívottak meg tudják válaszolni.

De "Az asszony ingatag" már problémát okoz.

Abban reménykedem, hogy ez csak bevezető bohóckodás, és utána jön majd a komoly játék.

ma 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy tv show-nak szerinted mindenképpen van értelme?
ma 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk pont akkor van a Géniusz is (de csak sajna hétfőn és kedden), az sokkal jobb.

Szerintem a celebekkel akarnak nézettséget generálni. Habár nem vagyok teljesen ellene, mert azért egy Ábel Anita elmehet átlagosnak, akinek tényleg van tudása.

Sokaknál inkább Tóth Gabi verheti ki a biztosítékot, de mivel botrányhős, ezért nagy nézettséget hozhat a műsornak. Sajna csak ilyen alapon működhet, mert ha kevesen nézik, akkor leveszik a képernyőről.

ma 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Úgy tűnik hogy ez a bevezető beetetés , majd lesz polgári szereplős . A híres senki pénztömögetése ennyire nyíltan zajlik. Azért nevetséges hogy fél milkóig némelyek minden segítséget felhasználva kiesnek .
ma 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Az elsőből keveset láttam, a másodikban volt civil is. De miért párban? A szent szűz most is égette magát. Kb. semmit nem tudott, de a pacák is mondott marhaságokat.

Gabika olyan kérdésekre is a megérzést használta, ami általános iskola tananyag, alapműveltség része. És mindent ráfogott a srácra, ha meg jó volt a válasz, akkor azt ő mondta.

ma 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert ez egy showműsor.

És félre ne érts: teljesen egyetértek veled. Nem is szoktam nézni az ilyen celebmajomkodássá silányított "vetélkedőket". De sajnos sok nézőt pont ezekkel lehet megfogni.

ma 14:08
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 Na igen. Erre van igény. Ostoba műsor ostoba nézőknek.
ma 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Erről egy nagyon régi riport jut eszembe, látszólag nincs köze a kérdéshez.

Nem lehetett kapni C-vitamin drazsét egy időben, és behoztak valahonnan tablettát. Hatása lehetett ugyanaz, de borzalmas volt az íze.

A főgyógyszerész:

– Nagyon megkedvelték az emberek…

Vajek Jutka:

– Van a drazsé is, mégis a tablettát keresik?

főgyógyszerész:

- Nincs.

ma 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Kell a cirkusz a népnek, hogy ne a saját problémájával foglalkozzon, sőt egyáltalán ne is gondolkozzon.
ma 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!