A mai fiatalok (mondjuk 25 év alattiak) valóban nem néznek tévét?
19 vagyok és legfeljebb sporteseményeket nézek, de csak mert sokkal komfortosabb így, mint a neten akadozó, arab nyelvű streamek után kutatni.
Ezenkívül zenecsatornákat szoktam "nézni" (a háttérben mennek aláfestésként).
Szerintem nem is 25, de legalább 35-40 év alatt alig néznek TV-t!
Igen, a sportesemények kivétel, mert online nehezen elérhetőek. De azt is észrevettem, hogy a Z generációt sokkal kevésbé érdeklik a sportesemények is. Egy mai 50-es éveiben járónak gyerekkorában egy focisztárnál meg olimpiai aranyérmesnél menőbb arc nem is létezett (max a rocksztár vagy az űrhajós), és az olimpia meg a foci vb volt a legizgibb időszak az adott évben. A mai fiataloknak meg ott van az egész internet Youtube-ostól, Tiktokostól, Netflixestől ahhoz, hogy szórakoztassák magukat focimeccs nélkül is.
Azért merült fel bennem kérdés, mert a dancing with the starsban meg más szavazós műsorban is elég érdekes kiesések voltak már.
Most had ne mondjak konkrét példát,de volt, hogy állítottam ez fog kiesni mert a fiatal celebecskét tuti bent tartják a fiatalok... Közben pont fordítva alakult. És igen nem egyszer vettem már ezt észre...
Amúgy persze nem baj ha nem néznek annyi tvt,de ha helyette egy tenyérnyi kütyüt bámulnak, az se sokkal jobb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!