A mai fiatalok (mondjuk 25 év alattiak) valóban nem néznek tévét?
Figyelt kérdés
Mármint a többség, mert bármiről is legyen szó, kivétel mindig van.nov. 11. 08:12
A kérdező szavazást indított:
De, a többség néz tévét.
Tévé elé nem ülnek le, max interneten keresztül érnek el bizonyos műsorokat.
Csak az okostelefonokat bújják, közösségi oldalakon lógnak meg zenét hallgatnak, nem néznek műsorokat.
Egyéb. És pedig? (Válaszban fejtsd ki!)
15 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én meg az ismerőseim szoktunk TV-t nézni, Sztárboxot meg nagyobb sporteseményeket, pl. mikor az olimpia volt, valamint focimeccseket.
2/7 anonim válasza:
Már nem igazán. Nézhetetlen a sok reklámtól,meg a kormánypropagandát is utálom.
3/7 anonim válasza:
Én ugyan 33 vagyok, de én se nézek. Neten megtalálom azt, amit akarok, reklám meg egyéb sallang nélkül.
4/7 anonim válasza:
sokkal kevésbé, mint az idősebb generációk.
5/7 anonim válasza:
68 vagyok, és én sem nézek hagyományos csatornákat.
6/7 anonim válasza:
19 vagyok és legfeljebb sporteseményeket nézek, de csak mert sokkal komfortosabb így, mint a neten akadozó, arab nyelvű streamek után kutatni.
Ezenkívül zenecsatornákat szoktam "nézni" (a háttérben mennek aláfestésként).
7/7 anonim válasza:
30 vagyok, egy korombeli vagy fiatalabb ismerősöm se néz tv-t, max sportközvetítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!